Haberler

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı'nda Kongre Heyecanı

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Sebahattin Ceyhun, 5. olağan genel kurul öncesi merkez ilçe yönetimi ve 65 mahalle başkanıyla Belediye Sosyal Tesisleri’nde yemekli bir toplantı düzenleyerek, kongre takvimi ve süreci hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Sebahattin Ceyhun, 5. olağan genel kurul öncesi merkez ilçe yönetimi ve 65 mahalle başkanıyla Belediye Sosyal Tesisleri'nde yemekli bir toplantı düzenleyerek, kongre takvimi ve süreci hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Ceyhun, toplantıda genel mrkez tarafından oluşturulan delege seçim kriterlerini ve seçim sürecinde hassasiyet gösterilmesi gereken konuları vede seçim takvimini paylaştı.

Ceyhun, sürecin birlik beraberlik içerisinde geçmesi gerektiğini ifade etti.

Yoğun bir katılımla samimi bir havada gerçekleştirilen toplantı sonrasında Merkez İlçe Başkanı Sebahattin Ceyhun, mahalle başkanlarına, 30 Mart Yerel Seçimleri'nde ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde göstermiş oldukları üstün performans ve başarılarından dolayı her birine birer plaket takdim ederek teşekkürlerini iletti.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Merkez Ak Parti Ceyhun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title