Haberler

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Gelebek Görevine Başladı

Güncelleme:

AK Parti Kozan İlçe Başkanlığına atanan Veli Gelebek, yetki belgesini teslim aldı.

AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Atatürk Parkı'ndaki tesislerde düzenlenen toplantıda, 30 il ve 550 ilçedeki teşkilatlarda yapılan değişikliklerin bir bayrak yarışı olduğunu ifade etti.

Kozan'ın son seçimlerde, Adana'da en çok oy almış 3 ilçeden biri olduğunu ifade eden Yeni, partililerden ataması yapılan ilçe başkanına destek olmalarını istedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin Recep Tayyip Erdoğan'ın oylanacağı önemli bir seçim olduğunu da belirten Yeni şunları kaydetti:

"Biliyorsunuz bundan önce bir çok seçim yaşadık. En yakınını 30 Mart'ta yaşadık. Adayımız şöyleydi böyle gibi şeyler söylenebilir. Ama 10 Ağustos'ta yaşanacak olan seçim malumunuz adayımıza kötü deme veya dil uzatma gibi şansımızın olmadığı bir seçim. Bundan önceki seçimlerde adaya belki vefa borcumuz yoktu, partimize olan vefa borcumuz için çalışıyorduk. Ama, 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde adaya AK Partili olarak değil, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının, kendisine 12 yılda yapılan hizmete vefa borcu olarak yapılan bir seçim. Çünkü 10 Ağustos, Recep Tayyip Erdoğan'ın oylanacağı ve Recep Tayyip Erdoğan'a direkt oy verilecek bir seçim."

Konuşmanın ardından eski ilçe başkanı Yusuf Bilgili, yetki belgesini Veli Gelebek'e verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Kozan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title