Haberler

AK Parti Konya Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Konya Milletvekili Rüveyda Gülseren Işık, Kulu ve Cihanbeyli ilçelerinde mahalle ve esnaf ziyareti gerçekleştirerek vatandaştan destek istedi.

AK Parti Konya Milletvekili Rüveyda Gülseren Işık, Kulu ve Cihanbeyli ilçelerinde mahalle ve esnaf ziyareti gerçekleştirerek vatandaştan destek istedi.

AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından devam eden seçim çalışmaları kapsamında 10'uncu sıra aday Rüveyda Gülseren Işık, Kulu ve Cihanbeyli ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde 7 Haziran'daki seçim için vatandaştan destek istedi.

Esnaf ziyareti sonrasında değerlendirmelerde bulunan Rüveyda Gülseren Işık, Kulu ve Cihanbeyli insanının kendilerini çok güzel karşıladığını ifade ederek, "Cihanbeyli ve Kulu'da çok güzel gezilerimiz oldu. İnsanlarla konuşma fırsatı bulduk. Gerçekten çok coşkulu insanlar. O yüzden gerçekten çok zevkli bir gezi oldu. Zaman zaman desteklerini de gördük. Halkımızın, özellikle Sayın Başbakanımıza karşı büyük bir desteği ve sevgisi var. Bunu da bizzat sahada, buralarda müşahede etmek gerçekten güzel. Herkese bu güzel karşılamaları için teşekkür ediyoruz. İnşallah seçimden sonra tekrar görüşeceğiz" dedi.

7 Haziran'daki seçimler için destek istediklerini de kaydeden Işık, "Hem destek istedik hem de bu desteği çok güzel bir şekilde gördük. Hem karşılanmamızdan hem insanların tepkilerinden o anlamda çok mutlu olduk. İnşallah Konya 'evladımıza sahip çıkalım' diyor yeniden. Konya'nın evladına sahip çıktığını da görüyoruz. Bu anlamda Sayın Başbakanımıza destek istiyoruz. İnşallah bunu da sandıkta göreceğiz" şeklined konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rüveyda Gülseren Işık Ak Parti Konya Kulu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title