Haberler

AK Parti Konya Milletvekillerinden İlçelere Teşekkür Ziyaretleri

1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimleri’nden sonra AK Parti Konya İl Teşkilatı, ilçelere teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyor.

1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimleri'nden sonra AK Parti Konya İl Teşkilatı, ilçelere teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyor. Milletvekilleri ve teşkilat mensuplarının katıldığı ziyaretlerde milletvekilleri, çabalarından dolayı ilçe teşkilatlarına teşekkür ederken, istikrara ve güvene oy verdiği için Konyalılara hizmet etmenin heyecanı içinde olduklarını dile getirdiler.

AK Parti Konya Milletvekilleri ile İl Teşkilatı, 1 Kasım'da rekor oyla AK Parti'yi yeniden tek başına iktidara getiren 31 ilçe teşkilatına ve vatandaşa teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi. Tüm milletvekilleri ile il teşkilat mensuplarının katıldığı ziyaretler kapsamında AK Parti Konya Milletvekilleri Ahmet Sorgun, Halil Etyemez ile Abdullah Ağralı, Kulu Cihanbeyli ve Altınekin'e giderek burada hem teşkilatlarla hem de vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinde gayretleri ve büyük destekleri için teşkilat mensupları ile vatandaşa teşekkür eden AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, "1 Kasım'da milletin kendinden olana hükümet kurma yetkisini verdi. 1 Kasım'da huzurun, istikrarın, birlik ve beraberliğin kazandığını, yeniden ülkeye sahip çıkma ülküsünün kazandığını gördük. Peki, kimler kaybetti? Blok siyaset yapanlar kaybetti. Hayır siyaseti yapanlar kaybetti. Okyanus medyası kaybetti, doğan medyası kaybetti. Şer odakları kaybetti" dedi.

Kulu'da teşkilat mensupları ile vatandaşla buluşan AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun da 7 Haziran sonrası ülkenin üstünde dolaşmaya başlayan kara bulutları gören vatandaşın 1 Kasım'da gereğini yaptığını söyleyerek, "7 Haziran sonrası sadece teşkilatlarımız değil vatandaşlarımız dahi bu artık bir parti meselesi değil dendi ve kadınlarımız, gençlerimiz ve bizler ev ev, dükkan dükkan dolaştık. Sonuçta bu millet üzerinde hesap yapanların hesabı bozuldu" şeklinde konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı ise bu ülkenin birlik ve beraberliğine kastedenlerin 1 Kasım'da da yine kaybettiğini aktardı. Güven ve istikrarın 1 Kasım'da da bir kez daha kazandığını söyleyen Abdullah Ağralı, "Şükürler olsun ki milletimiz yeniden kazandı. Güven ve istikrar yeniden galip geldi. Fitne odakları ve kaosçular kaybetti. Milletin verdiği yetki ile milletin araçları ile hendek kazanlar, o hendeklerde kayboldu" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Ağralı Ahmet Sorgun Ak Parti Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title