Haberler

AK Parti Konya Milletvekilleri Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Konya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Leyla Şahin Usta, milletvekili adayları Ömer Ünal ve Mustafa Efe 1 Kasım'da yapılacak genel seçim çalışmalarını sürdürdü.

AK Parti Konya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Leyla Şahin Usta, milletvekili adayları Ömer Ünal ve Mustafa Efe 1 Kasım'da yapılacak genel seçim çalışmaları için ev ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi'nde seçim çalışmalarını sürdüren Leyla Şahin Usta ev ziyaretlerinde bulunarak 1 Kasım'da yapılacak genel seçimlerde vatandaşlardan destek istedi. Leyla Şahin Usta, vatandaşlara karanfil ve lokum hediye ederken, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kaleme aldığı mektubu da iletti.

Önlerinde kısa bir seçim çalışma dönemi olduğunu ifade eden Leyla Şahin Usta, "Mahalle, ev ve esnaf ziyaretleri yapıyoruz. İyi bir seçim hazırlığı geçiriyoruz. Aldığımız tepkiler çok güzel. Herkes istikrar ve huzurun devam etmesi için 'oyumuz AK Parti'ye' diyor. Bu bizi çok memnun ediyor. Bir önceki seçimde kararsız olanların şu anda kararını verdiklerini görüyoruz. 7 Haziran'dan sonra Devlet Bahçeli'nin tutumundan dolayı kararsız olan bir seçmen kitlesi var, ama seçim beyannamesi açıklandıktan sonra büyük bir gönüllülük ve destekle bizi destekleyeceklerini söylüyorlar. Bunlar bizi memnun ediyor. Gücümüze güç katıyor" dedi.

Milletvekili adayı Ömer Ünal da merkez Karatay ilçesi Büyük Sinan Mahallesi'nde ev ve esnaf ziyaretlerinde bulunarak seçimlerde AK Parti için oy istedi. Milletvekili adayı Mustafa Efe ise merkez Selçuklu ilçesi Hamidiye Mahallesi'nde seçim çalışmalarını yürüttü. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunan Mustafa Efe, genç iş sahiplerini tebrik ederek AK Parti için desteklerini istedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Leyla Şahin Usta Mustafa Efe Ak Parti Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title