Haberler

AK Parti Konya Milletvekili Yerlikaya Seçmenle Bir Araya Geldi

Güncelleme:

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, Ilgın, Kadınhanı ve Doğanhisar ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, Ilgın, Kadınhanı ve Doğanhisar ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İl Teşkilatının görevlendirmeleri doğrultusnda ilçe ve mahalleleri ziyaret eden Yerlikaya, geçen hafta yaptığı Çumra ziyaretinin ardından son olarak bu hafta da Kadınhanı, Doğanhisar ve Ilgın ilçelerini ziyaret etti.

Partisinin Ilgın, Kadınhanı ve Doğanhisar Gençlik Kolları teşkilatlarının kongrelerine katılan Yerlikaya, partili gençlerle bir araya geldi. Yerlikaya, gençlere yaklaşan seçimin önemini anlattı.

Türkiye'nin istikrarı ve kalkınmasının artarak devam edebilmesi için seçimlerde partisine destek isteyen Yerlikaya, yaklaşan seçim sürecinde gençlere büyük görev düştüğünü ifade etti.

Yerlikaya, Ilgın ilçesinde Balkı, Geçit, Gösdere, Zaferiye, Orhaniye, Olukpınar ve Beykonak mahallelerini de gezerek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Önümüzdeki seçimlerin Türkiye için aydınlığa açılan bir kapı olacağını anlatan Yerlikaya, şunları kaydetti:

"7 Haziran'dan sonra ülke 4 yıl huzurlu bir şekilde gelişmesine ve büyümesine devam edecektir. Seçimlerde vatandaşlarımız istikrar ve yeni Anayasa için oy kullanacaklardır. İstikrarın bozulmasının nelere mal olduğunu komşu ülkelerde görüyoruz. o nedenle milletimiz istikrarın önemini kavramıştır. Ayrıca önümüzdeki seçimlerin Konya açısından da bir önemi vardır. Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Konyalıdır. Bu itibarla Konyalı hemşehrilerimiz, 7 Haziran tarihini, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve AK Parti'ye vefa günü olarak değerlendirmekte. Bu seçimlerde hangi partiden olursa olsun tüm hemşehrilerimiz, bu defa 'AK Parti' diyeceklerdir. Vatandaşlarımız, bu seçimlerde Kılıçdaroğlu ve Demirtaş'ın dediği gibi sokağa değil, sandığa doğru yürüyeceklerdir."

-Aday Adaylığı başvuru süreci

Önümüzdeki günlerde aday adaylığı sürecinin hız kazanacağını dile getiren Yerlikaya, "Bu süreçte en fazla aday adaylığı başvurusunun da AK Parti'ye olacağından şüphemiz yoktur. Çünkü ülkenin en büyük partisi AK Parti'dir. Aday adaylık sürecinde, geçen seçimlerde olduğu gibi, adaylar birbirinin rakibi değil refiki gibi davranacaktır" dedi.

Yerlikaya, seçim sürecinin demokratik bir olgunluk içinde geçeceğine inandığını sözlerine ekledi. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

İlhan Yerlikaya Ak Parti Ilgın Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title