Haberler

AK Parti Konya Milletvekili Usta Gündemi Değerlendirdi

Ak Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Konya ve ülke gündemini değerlendirmek üzere İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi ( Ak Parti ) İl Başkan Yardımcısı Candan Duran ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Sema Ersöz'ün eşlik ettiği basın toplantısında AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, ülke ve Konya gündemini ele aldı. Önce Almanya'nın sonrasında Hollanda'nın bakanlara yönelik uygulamalarının tam anlamıyla Türkiye hazımsızlığı olduğunu söyleyen Leyla Şahin Usta, "Hele hele diplomatik dokunulmazlığı olan bakanlarımızın ülkeye girişinin engellemesi, Avrupa'nın savunduğu değerlerin ne kadar çürüdüğünü göstermektedir. Bu konuda Avrupa ve uluslar arası toplumun sessizliğini de kınıyoruz. Biz büyük bir ülkeyiz, Avrupa Komisyonunun da kurucu ülkesiyiz. Ama geldiğimiz noktada Avrupa da kendi asli değerlerini ayaklar altına almaktadır. Bizler de onlara ayna tutuyoruz. Bize diyecek hiçbir şey kalmamıştır. Ben bu vesile ile 15 Temmuz akşamı gibi bayrağını, çocuğunu, eşini, babasını ve bayrağını alarak yapılan bu haksızlığa karşı çıkan tüm gurbetçi vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımız orada coplandı, dövüldü, köpeklere ısırıldı ve üzerlerine atlarla saldırdılar. Bunlar, bugünün dünyası ve Avrupa'sında görmek istemediğimiz şeyler. Ancak bizler ülkemizin ve vatandaşlarımızın haklarını sonuna kadar kullanacağız" şeklinde konuştu.

16 Nisan'ı çok önemsediklerini belirten Usta, "16 Nisan, ülkemizin yeni bir sisteme geçiş yapacağı bir sürecin kapısını açıyor. Biz, Türkiye içinde yürüttüğümüz halk oylaması sürecine Avrupalı vatandaşlarımızı da katarak oradaki vatandaşlarımızı bilgilendirmeyi amaçlıyoruz. Ancak Avrupa, teröristleri ve onları destekleyenlere salonlarını sonuna kadar açarken, bir ülkenin bakanına kapılarını kapatması manidardır" ifadelerini kullandı.

Usta, konuşmasına şöyle devam etti: "Bizler, tüm bu engellemelere rağmen çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler, 35 bin kişilik ekibimiz ve gönüllülerimizle 31 ilçe ve mahallelerimizde teşkilat mensuplarımızın katılımı ile her gün her saat sahadayız. Milletvekillerimiz tüm ilçelere teşkilatımızın görevlendirmesi ile gidiyor. Bu çalışmalar yoğunlaşarak ve artarak devam ediyor. Ulaştığımız herkese bunun bir parti veya kişi meselesi olmadığını, bu ülkenin geleceği ve bekası için iyi düşünülmesi gerektiğini anlatıyoruz. Gördüğümüz şu, vatandaşımız her şeyi ve her olayı çok iyi görüyor, takip ediyor ve her şeyi biliyor. Doğru karar vermeyi her zaman bilen vatandaşımızın bu yeni sistem hakkında da bilgi sahibi olması bizleri mutlu ediyor. Vatandaşlarımız, 'Bizler sonuna kadar arkanızdayız, yılmak yok, eğilmek veya vazgeçmek asla yok' diyerek bizlere de moral veriyorlar. Ben bu vesile ile tüm Konyalı kardeşlerimize ağabey ve ablalarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Leyla Şahin Usta, "16 Nisan günü geldiğinde herkes sandık başına gidecek, özgür iradesini kullanarak oyunu kullanacak. Ama asıl iş, 16 Nisan'dan sonra. 16 Nisan'dan sonra başta Avrupa olmak üzere herkesin bu milletin verdiği karara saygı duyması gerekiyor" dedi - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Leyla Şahin Usta AK Parti Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title