Haberler

AK Parti Konya İl Teşkilatı Hüyük'te

Seçim sonrası ilçe belediye başkanları ile teşkilatlara yapılan nezaket ziyaretlerini devam eden AK Parti Konya il teşkilat üyeleri Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin'i makamında ziyaret etti.

Seçim sonrası ilçe belediye başkanları ile teşkilatlara yapılan nezaket ziyaretlerini devam eden Ak Parti Konya il teşkilat üyeleri Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin'i makamında ziyaret etti.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin'i ziyaret eden AK Parti il teşkilatı üyelerinden oluşan heyette, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Nurettin Akmeşe, Levent Babacan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Koordinatörü Muhammet Kemalettin Nokta, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu yer aldı.

Ziyaret sırasında başkanlığa geldiği dönemin, geçilen diğer dönemlerden daha zor olduğunu ifade eden Başkan Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yaklaşık 2 yıllık süreçte 4 seçim geride bırakırken her seçim de oy oranımızı artırdık. Her seçimde çıtamızı daha yüksek tuttuk. Uygulamaya konulan Büyükşehir yasası ile kapanan beldelerimiz de bir tedirginlik bir korku oldu. Biz göreve başladığımız günden bugüne kadar tüm vatandaşlarımızla bir olup, birlik içinde olup Allah'ın izniyle bu yargıları da tabuları da yıktık. Bunun en büyük ispatıdır 1 Kasım seçim sonuçları. Bu bağlamda ilçe merkezimiz de yapılan tüm SKM çalışmalarına katıldım ve dava ruhunu dava birlikteliğini hep beraber yaşadık, bu sebeple İlçe Başkanımız Yüksel Taşkesen'e ayrıca teşekkür ediyorum. Teşkilatımızın bu ince ziyareti hepimizi mutlu etmiştir. Teşkilatımızla her zaman birlik içinde olduğumuzun en büyük ispatıdır bu ziyaret. Nazik ziyaretlerden dolayı teşkilat mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor biz AK kadrolar olarak hizmet standartlarımızı yükseltmeye devam edeceğiz"

Şahin Hüyük için yapılan ve yapılması planlanan yeni projeler hakkında da konuk heyete bilgi verdi.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Konya Hüyük Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title