Haberler

AK Parti Kongresi Arena Spor Salonu'nda Yapılacak

Güncelleme:

Ak Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi 22 Mayıs'ta Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılacak. Kongrenin duyurusu yapıldı.

22 Mayıs'ta yapılacağı açıklanan Ak Parti'nin olağanüstü kongresinin yapılacağı yer belli oldu. Kongre, Ankara'daki Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

KONGRE 22 MAYIS PAZAR SAAT 10'DA

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, olağanüstü büyük kongrenin yapılmasının kararlaştırıldığını açıklamasının ardından, kongreye ilişkin duyuru da partinin "www.akparti.org.tr" adlı internet sitesinde paylaşıldı.

Duyuruda, kongrenin Ankara Arena Spor Salonu'nda, 22 Mayıs Pazar günü saat 10.00'da yapılacağı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

AK Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (52)

AK PARTİLİ:

Ergenekon darbe yapamadı. Cemaat darbe yapamadı. CB kendi eliyle darbe yaptı. Bundan sonra demokrasi hak hukuk falanda beklemeyin ülke belkide geri dönülmez bir yola girdi.

71
3
yanıtYanıtla
yorum:

kendi adamını başbakınını harcayan vatandaşı tek kalemde harcar savaşada sokar içeride sokar

53
4
yanıtYanıtla
KANGAL58:

Erdoğana secde etmiyenin sonu

45
4
yanıtYanıtla
ayıptır:

bu nasıl cumhurbaşkanı arkadaş. eleştirilmeyi hazmedemiyor diyorduk ama daha beteri varmış. en ufak bir düşünce farklılığına bile tahammül edemiyor. kendi dediğinden başka bir şey olsun istemiyor. akp yi günahım kadar sevmem ama başbakana yapılan ayıptır. başta mehmet metiner gibi cumhurbaşkanı yalakacıları davutoğlunu hemen satmaya başladı. adam göreve geldiğinde yer gök oynadı ama şimdi günah keçisi yaptılar. bu akp nin içi hep hainlerle dolu.

47
2
yanıtYanıtla
GIRGIRINA:

HANI KÜCÜK ENI$DEYDI , BIRDEN BIRE ÖZ ENI$DENIZ OLDU HUH SIZE HUHH

36
3
yanıtYanıtla
can:

Çünkü bizler düşenin her zaman arkasında oluruz ona düşman gözü ile bakmayız. Haksızlığa uğrayan bizim dostumuzdur. Bunu senini gibi kıt kafalar anlamaz.

yanıt4
yanıt1
ccc:

bu millet bu vatana yapılan ihanetleri unutmayacaktır kaçarak görev bırakarak bitmez bu işler

32
2
yanıtYanıtla
halk:

AKPde dürüst ve sucsuz KIMSE yoktur. Hepsi Tayyip in kuklalari ve hepsi bogazlarina kadar batakta. Sonunuz olur bu insalllah!

28
5
yanıtYanıtla
halk:

RESMEN DARBE OLDU DARBE. HEY YAVRUM HEY NERDEN NEREYE

32
1
yanıtYanıtla
Benim adim alparslan:

bunun yeri zor doldurulur yazik oldu Insallah ulkemiz icin iyi sonuclar verir

17
16
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title