Haberler

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli Açıklaması

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli, AK Parti’nin Gündoğdu mitingi sonrası CHP İl Başkanı Ali Engin’in mitinge katılanları ‘midyeyi kabuğu ile yiyenler’ diye tanımlamasının eşitlik ve demokrasi anlayışıyla bağdaşmadığını söyledi.

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli, AK Parti'nin Gündoğdu mitingi sonrası CHP İl Başkanı Ali Engin'in mitinge katılanları 'midyeyi kabuğu ile yiyenler' diye tanımlamasının eşitlik ve demokrasi anlayışıyla bağdaşmadığını söyledi. Denizli, "CHP İl Başkanı, İzmirli seçmeni aşağılamaya doymuyor" dedi.

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli, CHP İl Başkanı Ali Engin'in mitinge katılanları 'midyeyi kabuğu ile yiyenler' diye tanımlamasına karşılık şu ifadeleri kullandı: "Bu ifade AK Parti'ye oy veren, vermeyi düşünen İzmirli seçmenlere ağır hakarettir. AK Parti mitingi sonrası, mitinge katılan değerli yurttaşlarımızla ilgili söylenenleri ibretle izliyoruz. CHP'nin İl Başkanı içinde büyüttüğü nefreti dışa vurarak dedi ki: 'AK Parti, midyeyi kabuğu ile yiyenlerle miting yaptı'. Halkına bu kadar yukardan bakmak nasıl bir şeydir? Aşağıladığınız, hakaret ettiğiniz insanlardan nasıl oy istiyorsunuz? Bu yurttaşları hiyerarşik bir anlayışla kategorize etmenin sonu nereye varır? Bunu adı sosyal faşizmdir, sosyal ırkçılıktır. Cezalandırılması gereken nefret suçudur. Türkiye'nin dört bir yanında seçime katıldığını söylediğiniz, midye üzerinden hakaret ettiğiniz Kirazlılarla, Kınıklılarla, Foçalılarla ne alıp veremediğiniz var? Hakaret etmeye çalıştığınız kitlenin CHP'li akrabalarının olduğunu hesaba katmıyor musunuz? Ali Engin katılımcı demokrasi ele bir araya gelmesi mümkün olmayan 'kongreyi biz kazandık. Bizim dediğimiz olacak' söylemleriyle ve aynı şeklide belediye meclisi üyesi aday belirleme sürecinde CHP'li kitleye de hakaret etmişti. Belediye Meclisi üyeliğine aday yaptığı, eşini dostunu da meydanda kürsüye çıkartıp, miting alanındaki kalabalığa tanıtmasını bekliyoruz. "

"HATA ÜSTÜNE HATA"

İlknur Denizli CHP'nin artık İzmir'de seçmenin iradesini hor görmekte kendisini aştığını belirterek, "Siyasette bir kez kötü bir alışkanlık başladıktan sonra arkası geliyor. Bütün bunlar yetmezmiş gibi CHP'li milletvekilinin Konaklı seçmenleri aşağılaması bu işin tuzu biberi olmuştur. Siz 5 yıl önce yerel seçimde İzmirliden oy istediğiniz belediye başkanına, beş yıl sonra "odun" derseniz Konaklı seçmen de şu soruyu sorar: 'bu kez de aynı hatayı yapmadığınızı nereden bileyim? Hatta daha da ileri gidebiliriz; İzmir'in başka ilçesinde yapmadığınızı nereden bilebiliriz? Burada bizim itirazımız siyasete dair tartışmanın seçmen üzerinden yapılması, seçmene hakaret edilmesidir. CHP'li siyasetçinin Konaklı seçmeni aşağılamasıdır. Öte yandan bu ifadenin ürküntü veren bir diğer yanı da 'aday gösterirdik' buyurganlığındadır. Demek ki CHP'deki küçük ekip, istediğini aday yapıp, istemediğini kenara atıyor. Anlaşılmıştır ki; seçmen bu anlayışın cezası vermedikçe, İzmir'i babalarının çiftliği gibi yönetmeye, CHP'yi arkadaş kulübü gibi yönetmeye devam edecekler. Seçmene ihtiyaç duymayan, parti emekçilerine değer vermeyen bir anlayışa ceza verilmezse bu güne kadar yaptıklarını daha da ileriye götürecekler. Eğer yerel iktidarı bir kez daha ele geçirirlerse, beş yıldır yaptıkları 'ben yaptım oldu' uygulamalarının daha da fazlasını yapacaklar" diye konuştu.

"SİZİNLE İZMİR NEREYE GİDER?"

İlknur Denizli sözlerine şöyle devam etti: "Üzülerek görüyorum ki ekonomide kötü paranın iyi parayı kovması gibi, İzmir'de CHP'de kötü siyasetçi iyi siyasetçiyi kovuyor. Bu anlayışın İzmir'i bir yere götürmesi mümkün değil. CHP'li İzmirli hemşerilerime soruyorum; Türk siyasi hayatının önemli partilerinden biri olan CHP'yi İzmir'de temsil etmesini istediğiniz siyasetçi profili bu mudur? Koca bir şehre fütursuzca hakaret etmek nasıl bir siyaset anlayışıdır? Aday belirlemekten, belediyeyi yönetmeye varıncaya kadar, her aşamada kişisel kaprisle öne atılmak hangi soruna çözüm getirecektir?" - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlknur Denizli Gündoğdu Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title