Haberler

AK Parti Kofçaz İlçe Başkanlığı'nca İftar Düzenlendi

AK Parti Kofçaz İlçe Başkanlığı'nca iftar programı düzenlendi.

AK Parti Kofçaz İlçe Başkanlığı'nca iftar programı düzenlendi.

Kofçaz Atatürk İlkokulu bahçesinde düzenlenen iftara Kırklareli Milletvekili Hamdi Irmak, Kofçaz Kaymakamı Ali İhsan Başak, Belediye Başkanı Mehmet Balcı, Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Kofçaz İlçe Başkanı Hüseyin Aktaş ve partililer katıldı.

Irmak, burada yaptığı konuşmada, ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu söyledi.

Ramazan ayında paylaşma ve yardımlaşma duygusunun daha yoğun yaşandığını belirten Irmak, ramazan ayının müslüman alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

İftar sofrasında vatandaşlar ve partililer ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını anlatan Irmak, şunları söyledi:

"Sizler ile burada olmaktan çok memnunum. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır, rahmet ve bereket ayıdır. Ramazan ayında paylaşma ve yardımlaşma duyguları daha yoğun yaşanır. Bu duyguları bizimle paylaştığınız için vatandaşlarımıza ve partililerimize teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa sürede hükumeti kurarak sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Kimsenin bundan endişesi olmasın."

Konuşmanın ardından şükür duası okundu.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title