Haberler

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik Açıklaması

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, tarımla iç içe olan Cırgalan'da Organik Bahçe Projesi'ni anlattı.

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, Kocasinan'ın tarımla uğraşan mahallelerinden Cırgalan'da vatandaşlarla buluşarak, Organik Bahçe Projesi'ni anlattı.

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gittiği Cırgalan'da vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Mustafa Çelik, toplantı alanını dolduran mahalle sakinlerine geçtiğimiz cumartesi günü açıkladığı projelerini ayrıntılarıyla anlattı.

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti'ye her zaman büyük destek veren Cırgalanlılardan 30 Mart seçimlerinde de Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik için destek istedi.

Mimar, mühendis, akademisyen, toplum bilimci gibi konusunun uzmanlarından oluşan proje hazırlama heyeti kurarak gelecek dönem için yeni projeler hazırladıklarını vurgulayan Mustafa Çelik "Proje hazırlıkları sırasında toplumun her kesiminden görüş aldık. Organik Bahçe projesi, Cırgalan başta olmak üzere, Yazır, Elagöz, Hasanarpa, Akin, Buğdaylı, Güneşli, Salur, Kuşçu, Boyacı ve Gömeç gibi tarımla iç içe olan mahallelerimize önemli bir ek gelir kapısı olacak" dedi.

Mustafa Çelik şöyle devam etti, "Bildiğiniz gibi Kocasinan'da organik pazar kuruluyor. Biz Organik Pazar'ı geliştirerek bölge halkına önemli miktarda ek gelir sağlayacak bir proje haline getirdik. Bin ve 2 bin m² bölümlere ayıracağımız Organik Bahçe'de çiftçilerimize alanlar vereceğiz. Çiftçilerimiz de Organik Bahçe'de yetiştirdiği organik ürünleri, hemen yanı başındaki tezgahlarda satışa sunabilecek. Böylece önemli bir ek gelir elde edecek. Organik Bahçe Projemiz Kayseri'ye hem renk katacak hem de sağlıklı bir hayata katkı sağlayacak"

Cırgalan Mahalle sakinleri projeleri çok beğendiklerini özellikle Organik Bahçe'nin örnek bir proje olduğunu ifade etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çelik Kocasinan Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title