Haberler

AK Parti Kocasinan Ağustos Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Kocasinan İlçe Teşkilatı, 7 Haziran seçimlerinin ardından, ilk İlçe Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Kocasinan İlçe Teşkilatı, 7 Haziran seçimlerinin ardından, ilk İlçe Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

İl binasındaki toplantıya, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Milletvekilleri Ahmet Doğan, Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, il ve ilçe kadın ve gençlik kolları ile meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Toplantının açılışında konuşan, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, Türkiye'nin her yerinde rahat etmek istediklerini belirterek, "Türkiye'nin her yerinde rahat etmemiz için de, devletimiz ne gerekiyorsa onu yapıyor. Doğudaki Kürt kardeşlerimizin durumları, aynı bizim 1980 dönemindeki durumları gibi. O dönemde de bizlere ne deniyorsa yapıyorduk. Kepenleri indireceksiniz diyorlardı! Bizlerde indiriyorduk. Şunları yapmayacaksınız, şunları okumayacaksınız diyorlardı bizlerde ona göre hareket ediyorduk. Şu anda Doğudaki vatandaşlarımız da bu durumdalar. Devletimiz oradaki vatandaşlarımızı bu durumdan kurtarmak için uğraşıyor. Oradaki vatandaşlarımızın, vatandaşlık haklarını kullanmak için, bu ve bunun gibi örgütlerden, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını kurtarmak için uğraşıyor" şeklinde konuştu. Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç da, şehitlere Allah'tan rahmet yakınlarına Sabr-ı Cemil dileyerek sözlerine başladı. 7 Haziran seçimleri sonrasında AK parti olarak, Türkiye genelinde 258, Kayseri'den de 5 milletvekili çıkardıklarını dile getiren Kılıç, şunları söyledi: "Her şeye rağmen tek başımıza iktidar olamadık. Seçim öncesi gittiğimiz her yerde koalisyon dönemlerinin sıkıntılı olduğunu, bu dönemlerde yaşanan sıkıntıları vatandaşlarımıza anlattık. Ama, ya bunu tam anlatamamışız ya da, halkımız bunu uygun görmüş. Şuan, hükümetimizin koalisyon çalışmaları konusundaki görüşmeleri devam ediyor. Sanırım bu hafta sonuna kadar, bazı konular netlik kazanır. Şu duruma bakarak, koalisyon olur, yada olmaz demek bir şansımız yok. Her şeye rağmen ülkemiz üzerinde oynana oyunların senaryoları devam ediyor. Terör saldırıları baş gösterdi. AK Parti olarak söylemlerimiz arasında olan çözüm sürecinin neden bu kadar önemli olduğunu işte bu günlerde daha iyi anlıyoruz. Her gün bir şehit haberi geliyor. Bunlar son olur inşallah. Terörün, Kürtler ile Türkler arasında bir savaş olduğu algısı oluşturulmaya çalışılıyor. Bunun böyle olmadığını buradan rahatlıkla söylüyorum. Bizim, Kürt kökenli kardeşlerimizle hiç bir sorunumuz yok." Son olarak konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yunus Emre Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm ile ilgili uygulama imar planlarının belediye meclisinden geçmesinin ardından, takriben 2-3 ay içerisinde Yunus Emre Mahallesi'nde saha ineceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından, teşkilat mensupları ile görüş alış verişinde bulunuldu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Doğan Kocasinan Ak Parti Yerel Haberler

title