Haberler

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adaylarından Esnaf Ziyareti

AK Parti Kocaeli milletvekili adayları İlyas Şeker ve Yalçın Coştur Çayırova'da vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Kocaeli milletvekili adayları İlyas Şeker ve Yalçın Coştur Çayırova'da vatandaşlarla bir araya geldi.

Çayırova Emek Mahallesi'ndeki bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Şeker ve Coştur, vatandaşların dertlerini ve sorunlarını dinledi.

Şeker, hedeflerinin, 2023 yılında dünyanın en iyi ekonomik güce sahip 10 ülke arasına girmek olduğunu belirtti. Milletvekili seçimlerinin çok önemli olduğuna değinen Şeker, şöyle konuştu:

"2002 yılı öncesinde Türkiye'nin durumunu herkes biliyor. O yıllar öncesinde Türkiye'yi yönetmeye çalışan insanlar, ülkenin kötü bir tabirle 75 centlik bir paraya ihtiyacı olduğunu söylüyorlardı. Şimdi bakıldığında Türkiye ekonomik bakımdan büyümesini her geçen gün devam ettiriyor. Şu anda dünyanın en büyük ekonomisine sahip 16'ncı ülkesiyiz. AK Parti iktidarı insanını düşünüyor, insanına değer veriyor. "

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş da bölgede yapılacak faaliyetlerle ilgili bilgi sundu. Emek Mahallesi'nde yapımı planlanan TOKİ konutları hakkında bilgiler veren Başkan Akbaş bu konutların sosyal yaşam alanları oluşturmak ve mahallenin Korkak Deresi mevkisindeki sorunları ortadan kaldırmak adına inşa edilmesini planladıklarını aktardı.

Diğer milletvekili adayı Yalçın Coştur ise Hükümetin eğitim ve sağlık alanında önemli atılımlar yaptığını bildirdi.

İlköğretimde öğrencilerin önemli ihtiyaçlarının karşılandığını, sağlıkta da yeni düzenlemeyle herkesin sağlık kuruluşlarından istediği şekilde yararlanabildiğini vurguladı.

- KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title