Haberler

AK Parti Mardin'de Esnafa Kuran-ı Kerim Dağıttı

Güncelleme:

AK Parti Kızıltepe ilçe gençlik kollarınca  Kızıltepeli esnafa 200 adet Kuran-ı Kerim'in Türkçe mealini hediye etti.

Gençlik kollarından 20 kişi ilk önce Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş'i  ziyaret etti.  Ziyaretin kendilerini sevindirdiğini esnafa mübarek ramazan ayında dağıtılan en güzel hediyenin Kuran-ı Kerim olduğunu belirten Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş şöyle dedi:

" Kuran'ı Kerim'de ki düsturları hayatımıza tatbik etmemiz lazım, genel olarak dünyada böyle bir sıkıntımız var. Müslümanca yaşamak için eğitimli olmamızın gerekiyor. Kuran'ı anlayarak yaşamamız gerekiyor. Gençlere ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum."

AK Parti Kızıltepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Nilüfer ise Kuran'ı Kerim'in en fazla bu ayda idrak edildiğini ve Kuran'ı Kerimin bu ayda nazil olduğunu ifade eden Nilüfer şunları söyledi:

" Kadir gecesine ulaştığımız bu günlerde esnafımıza Kuran'ı kerimin Türkçe mealini hediye etmemiz esnafımız için anlamlı bir hediye olacağını düşündük, Buna benzer bir çalışmayı da geçen sene yine gençlik kolları olarak çözüm sürecinin başlamasıyla birlikte çözüm sürecine bir katkı olması adına Kızıltepeli esnafımıza peygamber efendimizin(SAV) hayatını Kürtçe anlatan Siyera Nebi adlı bir kitap hediye etmiştik. Ayrıca gençlere desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz Sayın Abdurrahim Akdağ'a AK Gençlik adına teşekkür ediyorum."

Ziyaretin ardından esnaf ziyaret edilerek Kuran'ı Kerim dağıtıldı. - Mardin

Kaynak: AA / Yerel

Kızıltepe Ak Parti Mardin Kuran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title