Haberler

AK Parti Kırklareli Milletvekili Minsolmaz'dan Anlamlı Ziyaretler

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği Babaeski Şubesi’ni, şehit ailelerini ve geçtiğimiz hafta 14 yaşında vefat eden gencin ailesine ziyarette bulundu.

Ak Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği Babaeski Şubesi'ni, şehit ailelerini ve geçtiğimiz hafta 14 yaşında vefat eden gencin ailesine ziyarette bulundu.

Gerçekleşen ziyaretlere AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Ali Gencal, AK Parti Babaeski Başkanı Kadın Kolları Başkanı Şükran Özlem Tosunlu Gürler, AK Parti Babaeski Gençlik Kolları Başkanı İsmail Kalkan ve AK Parti Babaeski Teşkilat Başkanı Cengiz Demircan ve parti üyeleri katıldı.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği'nde basına açıklamalarda bulundu. Minsolmaz, "Yaşadığımız coğrafyada, ülkemizde ve bu topraklar da biz Türklerin bin yıldan daha fazla bulunduğu bu coğrafyada her türlü olayın ve her türlü entrikanın bu ülkede yaşayan tüm insanlarımızın huzuruna, mutluluğuna, barışına, birliğine, dirliğine kast eden olaylar hep ola gelmiştir" dedi.

"Bu süreçlerin içerisinde bu gene milletimizin sağ duyusu, feraseti, olgunluğu bunların arkasındaki elleri görme ve bu noktada da yapılmak istenen toplumda güvensizlik huzursuzluk duygusuna kapılmayı engellemiştir" diyen Minsolmaz, "Ben yine bu şekilde olacağını düşünüyorum. İnşallah nasıl Kıbrıs'ta bize burada emanet olan gazilerimizin verdiği mücadelelerle elde edilen başarılar olduysa bundan sonraki süreçte ülkemizin de özellikle yaşanan bu sıkıntılı dönemden selametle çıkacağı konusunda kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kaydetti.

"SOKAĞA ÇIKARMA AMAÇLI YAPILAN ÇAĞRILAR DA KARŞILIK BULMAMIŞTIR"

Millete, vatandaşa bir güvensizlik, sıkıntı ve umutsuzluk aşılamaya çalışıldığını dile getiren Minsolmaz, "Fakat millet bunu çok net görmektedir. Bu mücadelenin, polisiyle, askeriyle, subayıyla, devletiyle, milletiyle ve en önemlisi orada yaşayan yöre halkıyla da birlikte son derece kararlı bir şekilde devam edeceği azmi ve kararlılığını göstermiştir. Bu husus çok önemlidir. Fakat sonrasında Sur'da yaşanan olaylar, Diyarbakır Nusaybin'de yaşanan olaylar ve orada yaşayan yöre haklıda adeta terörize etmek ve sokağa çıkarma amaçlı yapılan çağrılarda karşılık bulmamıştır" dedi.

"HER YERDEN ŞEHİTLERİMİZ YAN YANA YATMAKTADIR"

Bölgenin kısa zamanda barışa kavuşacağını ve güzel günler göreceklerinin inancında olduklarını belirten Minsolmaz, "İnşallah bu bölgenin kısa zamanda barışa kavuşması, inşallah bizim açımızdan ve bölge insanı açısından da güzel günlerin geleceğinin inancındayız. Biz tabiri caiz kullanılır; Kürt kardeşimiz ve Türk kardeşimiz etle tırnak gibi bu öyle değildir. Bu etle kemik gibidir. Kopar ama et kemikten ayrılmaz. Bundan şüpheniz olmasın. Mutlaka o bölgeyi gezmiştir insanımızın çoğu oraya baktığımız zaman, Kars'ından, Van'ından, Diyarbakır'ından,Trakya'sından Edirne'den her yerden şehitlerimiz yan yana yatmaktadır. Dolayısıyla bu coğrafya zor bir coğrafyadır. Böyle söylüyorum dinlerin kesiştiği bir coğrafyadayız Türkiye olarak. Kaynakların kesiştiği bir coğrafyadayız. Bu denli hassas dengelerin olduğu bir coğrafyada mutlak surette buradaki süreçleri dışarıdan tetiklemek isteyip ülke üzerinde siyaset ve siyaset mühendisliği yapmak isteyen dış mihraplar olacaktır. Her zaman olmuştur. Mutlaka bundan sonra da olacaktır. Maalesef bunun için de bazı yerel iş birlikçiler de olacaktır. Hep olmuştur ama bu konuda millet son derece kararlı ve tutarlı bir şekilde bununla olan mücadeleyi de devletin yanında yer alacaktır" diye konuştu.

ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Kırklareli AK Parti Milletvekili Selahattin Minsolmaz, 2002 yılında Kıbrıs Çamlıbel'de şehit olan Ümit Muyan'ın eşi Nadide Muyan'ı ziyaret etti. Burada bir süre şehit eşiyle sohbet eden Minsolmaz daha sonra oradan ayrıldı.

Minsolmaz, 1992 yılında Hakkari Çukurca'da şehit olan Asteğmen Turgay Süzen'in anne ve babasını da ziyaret etti.

Kırklareli AK Parti Milletvekili Selahattin Minsolmaz, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden 14 yaşındaki İsmail Efe Özcan'ın kederli ailesine de taziye ziyaretinde bulundu. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırklareli Çanakkale AK Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
title