Haberler

AK Parti Kırklareli İl Danışma Meclisi

AK Parti Kırklareli İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Ak Parti Kırklareli İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.Kırklareli İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Kocaeli Milletvekili ve İl Koordinatörü Mehmet Ali Okur, İl Başkanı Alper Çiler, İl Kadın Kolları Başkanı Hazel Yolgiden, Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz ile partililer katıldı.Çiler, toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini söyledi. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yeni anayasa paketinin oylandığını ifade eden Çiler, son 4 maddenin kaldığını belirtti.AK Parti'nin insan odaklı bir hizmet partisi olduğunu anlatan Çiler, yeni anayasayla birlikte yeni bir Türkiye'nin de inşa olacağını kaydetti.Anayasayı vatandaşlara çok iyi bir şekilde anlatmak gerektiğini vurgulayan Çiler, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yeni anayasa paketi oylamaları devam ediyor. Yeni bir anayasayla yeni bir Türkiye'de inşa olacak. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte Türkiye'yi en iyi şekilde yöneten dünyanın bile lider olarak gördüğü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyoruz. Zor bir zamanda ve kutsal bir vazifenin olduğu bir zamanda göreve geldik. Artık bütün belediyelerimize AK Parti'nin damgasını vurmamız gerekiyor. Türkiye'nin kaderini değiştirmek, karanlıklara sürüklemek isteyenler var. Bunlara hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz. Bu süreçte AK Parti kadrolarına daha çok görevler düşüyor. Herkesin bu sorumlulukta üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor."Çiler, AK Parti'nin Kırklareli'nde 36 bin 16 üyesinin bulunduğunu sözlerine ekledi.Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak: AA / Güncel

Kırklareli AK Parti Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title