Haberler

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız Söyleşiye Katıldı

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Ali Rıza Özderici İmam Hatip Lisesi’nde söyleşiye katıldı.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Ali Rıza Özderici İmam Hatip Lisesi'nde söyleşiye katıldı. Burada öğrencilere hitap eden Yıldız, "Kardeşliğin söndüğü bir ortam oluşturmak istediler. Hamt olsun buna müsaade etmedik" dedi.

Ali Rıza Özderici İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen 'Kariyer Günleri'nin konuğu olan AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, burada öğrencilerin sorularını yanıtladı. Burada öğrencilere nasihatlerde bulunan Yıldız, "Hayat varsa ölüm var, sağlık varsa hastalık var, görebiliyorsak görememek var. Biz tatil yapmak isteriz. Tatil ancak okuduğunuz zaman, iş hayatındayken tatil anlamlı olur. 365 gün tatilde olduğunuz kavramın adı tatil olmaz. Güçlü olacağız. Çünkü sizler güçlü insanlarsınız. Güçlü olmak demek, dünyayı ve ahireti ikisini beraber bulundurabilmektir. Bazı şeylerin dünyada karşılığını alamamış olabiliriz. Ama ahiretle beraber birleştiğinde bunun çok daha anlamlı olduğunu hep beraber görmüş olacağız" dedi.

Gençliğin 15 Temmuz'da ülkesine sahip çıktığının altını çizen Yıldız, "Türkiye'de yaşananlar, hele hele 15 Temmuz'da yaşananlar bu yaşananların her birisinin doruğa çıktığı bir ortam oluşturmak istediler. Kardeşliğin söndüğü bir ortam oluşturmak istediler. Buna müsaade etmeyeceğiz, etmedik hamt olsun. En başta sizlerin, milletimizin ülkeye sahip çıktığı ortamla beraber bunlar gerçekleştirildi. Acaba gençlik neye meylediliyor denildiği anda 15 Temmuz gecesinde ve onu takip eden bir ay boyunca sürekli meydanlardaydınız. Bu aldığınız eğitimden bağımsız bir konu. Ama okuyacaksınız. Okumanın şuanda eksi olduğu ortamlarda bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Söyleşi öğrencilerin Taner Yıldız'a merak ettiği soruları sorması ile devam etti. Programa İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı da katıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Taner Yıldız AK Parti Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title