Haberler

AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Kardeşlik İftarına Katıldı

AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Kırşehir’de ‘Kardeşlik İftarı’na katıldı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Kırşehir'de 'Kardeşlik İftarı'na katıldı. Elitaş, "CHP misyonu dışına çıkarken, MHP dokuz ışık doktrininin üç hilalini kaybederek altı ok oldu" dedi.

Kırşehir'de yetim çocuklarla birlikte katıldığı 'Kardeşlik İftarı'nın ardından basın toplantısı düzenleyerek medya temsilcileri ile bir araya gelen Mustafa Elitaş, "Cumhuriyet Halk Partisinin kuruluş misyonunun dışına çıkarak tamamen içine dönük bir parti haline geldi. Milliyetçi Hareket Partisinin milliyetçi muhafazakarları saf değiştirerek başka partilere gitti. Büyük bir çoğunluğu ise AK Parti'ye geldi. Sosyal medya çok güzel şeyler söylüyor. Geçenlerde bir şey gördüm. Biliyorsunuz rahmetli Alparslan Türkeş'in doktrini vardı. 'Dokuz Işık' başbuğ bu doktrine ömrünü vermiş. MHP'nin de biliyorsunuz amblemi üç hilal, dokuz ışıktan üç hilal çıkınca altı ok olur. Bu sefer de 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Kırşehir'de CHP, MHP'nin vagonu oldu. İstanbul'da Ankara'da MHP, CHP'nin vagonu oldu. Paralel medya ve dış mihrapların baskısı ile nerede kim güçlü ise birbirlerinin vagonu haline geldiler. Bugüne kadar gösterdikleri yol haritalarından taviz vererek sadece AK Partiyi yıkabilmek için herkesle ittifak yapma noktasına gittiler" şeklinde konuştu.

İTTİFAKLAR BOŞA ÇIKACAK

AK Parti için kurulan ittifakların 12 yıldır boşa çıktığını anlatan Mustafa Elitaş, "Recep Tayyip Erdoğan'ı yıkabilmek için herkesle işbirliği yaparak götürmeye çalışıyorlar. 10 Ağustos tarihinde Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmaması için yaptıkları gayretler boşa çıkacaktır. Ekmeleddin bey, Kemal Derviş'in dışarıdan Merkez Bankası Başkanı olarak getirilirken hükümetin dördüncü ortağı sunulduğu gibi Devlet beyin herhalde kaderinde böyle bir şey var yurt dışından birisi getirilerek çatı aday olarak ortaya konuldu. Çatı adayın isim babası Devlet Bahçeli onun da kulağına üfleyen Kılıçdaroğlu oldu. Öyle takdiri ilahi ki biz bugüne kadar hiçbir dini söylemi TBMM kürsüsünde söylememe gayreti içerisinde olduk. Siyaset siyaset dili ile yapılır. Şimdi görüyoruz ki Cumhuriyet Halk Partisi TBMM kürsüsünden hadislerle ayet mealleri ile bizi eleştirme yoluna gidiyorlar ki bu da önemli bir gelişmedir diye düşünüyorum. Görünen köy kılavuz istemez. Başbakanımızın vatan sevdası ile harekat ederek büyük bir aşk ile çalıştığını bu nesil görüyor. Bizler de Cumhurbaşkanımızı seçmeyi umut ediyoruz" ifadelerini kullandı.

AK PARTİDE SEÇİM SONRASI NELER OLACAK

'Seçim sonrasında AK Parti Anavatan partisi gibi olur mu?' sorusu üzerine Elitaş, "Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çok az bir zaman kaldı. Bizim tek hedefimiz ve odaklandığımız nokta Başbakanımızı Cumhurbaşkanı seçmek, ondan sonrası siyasi partiler kanununda yazıyor. AK Parti kendi mecrasında devam edecek. AK Parti Türkiye'de aktif dokuz milyon üyesi bulunan bir parti. Bizim hedefimiz belli, partinin lideri Recep Tayyip Erdoğandır. Süreç kendi mecrası içerisinde devam edecektir" dedi.

İSRAİL İNSANLIK SUÇU İŞLEMEKTEDİR

Toplantıda Kırşehir'de bulunan gazetecilere İsrail'in insanlık suçu işlediğini anlatan ve bu noktada dünya devletlerinin sustuğunu söyleyen Elitaş, "İsrail açıkça bir insanlık dışı hareket yapıyor. Devlet zulmü yaparak devlet terörü estiriyor. O bölgede ki masum insanları abluka altına alarak bu mübarek günlerde o insanların üzerine ateş açarak bir insanlık suçu işliyor. 1930'larda kendisine yapılan insanlık suçundan ders almayarak Gazze'de yaşayan insanlara bu mübarek günlerde yapılan saldırıların insanlık dışı olduğunu düşünerek üzülüyorum. Büyük devletlerin bu insanlık dışı hareketlere kulaklarını tıkamaları gözlerini yummaları ve dilsiz olmaları üzüyor. İsrail'in yaptığı her türlü olumsuz hareketi teknik olarak destekliyorlar. Mübarek günler hürmetine yapılan saldırıları dünya devletleri dur der" dedi.

Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş'a, AK Parti Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan, Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci eşlik etti. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Elitaş Ak Parti Kırşehir Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title