Haberler

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan Açıklaması

Son dönemde ülkemiz üzerinde oynanan oyunları değerlendiren AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan “Türkiye bu büyük oyunu da bozacak.

Son dönemde ülkemiz üzerinde oynanan oyunları değerlendiren AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan "Türkiye bu büyük oyunu da bozacak. Milletimiz yaşayacak, düşmanları kahrolacak" dedi.

13 yılda girdiği tüm seçimlerden açık ara birinci çıkan partisinin 7 Haziran'da da muhalefetin hayalini bile kuramayacağı, başka ülkelerde ise "seçim zaferi" sayılabilecek yüzde 41 gibi önemli bir oy aldığını belirten Doğan "ama çıtayı öylesine yükseltmişiz ki, diğer partilerin hayallerinin bile ulaşamayacağı bu rakam bize zül geldi" dedi.

Yazılı bir açıklama yapan Doğan şunları söyledi:

"Yapılacak 'tekrar seçim'de halkımızın teveccühüyle yeniden tek başına iktidara gelmemiz böylece fetret dönemini atlatarak hızla yeniden uçuşa geçmemiz zor değil. Çare, kurulduğumuz 2001 ve tek başına iktidara geldiğimiz 2002 ruhlarına geri dönmekte. Bu tarihi mücadelede İslam aleminin umudu olan Türkiye'yi ve aldığı yüzde 52'lik oyla milletimizin iradesini temsil eden Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın ve Başbakanımız Davutoğlu'nun etrafında kenetlenmeliyiz. Biliyorsunuz kısa bir süre önce partimizin kuruluşunun 14. yıldönümünü kutladık. İşte sahaya çıktığımız o gün liderimiz, kurucumuz Recep Tayyip Erdoğan bütün Dünyaya 'artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' diye haykırıyordu. Gerçekten de hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Her türlü askeri, hukuki ve sivil darbe girişimlerine karşı Erdoğan'ın dik duruşu etrafında kenetlenerek; vesayetleri, yasakları, dayatmaları, zorbalıkları kaldıra kaldıra ülkemizi düzlüğe çıkardık. 13 yılda özgürlüklerin önünü açtık, ekonomimizi 3,5 kat büyüttük, lider bir ülke olduk.

'Siyasetin tek limanı ahlaktır' diyen, 'Erdemliler hareketi' diyen AK Parti iktidarı, hizmet siyasetini bu ülkede zirveye ulaştırdı. Ekonomide istikrarın da estirdiği rüzgarla rakamlara tavan yaptırdı; sağlıkta, eğitimde, kültürde, hak ve özgürlüklerde, tarımda, hayvancılıkta ülkeye müthiş bir perspektif kazandırdı. Artık teknolojisini, uçağını, silahını, kendi üreten, ürettiği teknolojinin yazılımlarını kendisi yapan, stratejisini ve rotasını kendi belirleyen, düşmanlarını kendi ürettiği silahlarla vuran yeni bir Türkiye var."

Her türlü sıkıntıya rağmen ekonominin hala sapasağlam olduğunu, enerjide üst üste yapılan anlaşmalar ve yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarla Türkiye'nin stratejik konumunun daha da güçlendiğini belirten Doğan açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Milletimizi ve gönül coğrafyamızı sevince boğan bu gelişmeler, iç ve dış düşmanlarımızın hasetlerini ise daha da artırdı, yeni planlar, tuzaklar hazırlamalarını hızlandırdı. Osmanlı'nın çökertilmesinden sonra bizim medeniyet coğrafyamızı bölen ve paylaşan küresel şer güçler, Türkiye'nin büyümesine, toparlanarak yeniden geImesine, tarihe yürümesine çıldırdılar. Vatanımıza dört bir cepheden savaş ilan ettiler.

Belki daha da zayıflaştırılmış bir AK Parti istiyorlardı, 'One Minute' ve 'Dünya 5'ten büyüktür"ün rövanşını ancak böyle alıp tatmin olabilirlerdi. Ama milletimiz ona izin vermedi. Yüzde 41 oyla yine de bu iradeyi en büyük parti haline getirdi ve bizsiz hükümet olamayacağının altını çizdi. Fakat küresel odakların Ortadoğu operasyonu bitmiş değil. Amaçları Türkiye'ye diz çöktürmek, milletimizi teslim almak. Yükselen terör dalgasının bununla bağlantılı olduğunda şüphe yok. Kısacası ülkemiz zor günlerden geçiyor, bölgemizde haritalar yeniden çiziliyor. Ama Türkiye bölgede adalet, barış ve hürriyetin olmazsa olmaz şartıdır. Türkiye bu oyunu da mutlaka bozacaktır."

Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan 'şu an Türkiye'de iki saf olduğunu, bunlardan birinin milletimizin, Türkiye'nin safı, diğerinin de millet ve Türkiye düşmanlarının safı olduğunu' kaydederek "inanıyoruz ki, milletimiz yaşayacak, düşmanları da kahrolacaktır" dedi.

Doğan açıklamasını şöyle tamamladı;

"Emperyalistlerin oyuncağı olmuş PKK terör örgütü ne kadar çabalasa da bir iç savaş çıkaramayacak inşallah. Çünkü, bu topraklar bin küsur yıllık bir İslam Medeniyeti havzası. Türk de, Kürt de İslam Medeniyeti'nin çocukları. Asli kültürel kimliğini reddeden, ilkesiz ve kimliksiz bir düşmanlıkta karar kılmış, gerçekte kendisi dejenere bir kimlik ürünü PKK terörü azdırmış olsa da hevesi kursağında kalacak. Zira artık yeni bir Türkiye var.

Hainlerin inlerine kadar giren, uykudayken enselerine kahpece kurşun sıkılarak şehit edilen evlatlarının hesabını misliyle soran, güvendikleri dağları başlarına yıkan, diz çökmeyen, diz çökerten, yeryüzünün her yerindeki mazlumların yardımına koşmaktan geri durmayan, milyonlarca mazlumu merhametle kucaklayan yeni bir Türkiye." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Doğan Ak Parti Türkiye Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
title