Haberler

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan Açıklaması

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan "bazen ileri sıçramak için bir miktar gerilemek gerekir. Şimdi yepyeni hamlelere hazırız.” dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan "bazen ileri sıçramak için bir miktar gerilemek gerekir. Şimdi yepyeni hamlelere hazırız." dedi.

Seçim sonuçlarını yazılı bir açıklama yaparak yorumlayan Doğan "7 Haziran AK Parti'ye yeniden atılım fırsatı vermiştir. Çünkü yeni bir hamle yapmak için bazen biraz gerileyebilirsiniz. Bütün saldırılara, komplolara, kirli ittifaklara rağmen halkın teveccühü yüzde 40'ın üzerinde bir oyla ve yine açık ara birinci olarak sürmektedir. Üstelik iktidarı kazanmamak, seçimi kaybetmek anlamına gelmez." değerlendirmesini yaptı.

Aynı kararlılıkla yola devam!

Doğan açıklamasını şöyle sürdürdü;

"Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu'nun balkon konuşmasındaki anlamlı söylemiyle "yeni bir güne, yeni bir döneme 'Ya Allah, Bismillah!' diyerek başlayacağız. Yeni Türkiye için yola aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Hiç kimseye küsmeden, kızmadan, bize oy vermiş, vermemiş olsun, bütün vatandaşlarımızı yine kucaklayacağız. Bu seçimlerden alınması gereken mesajları hep birlikte değerlendireceğiz." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Doğan Ak Parti Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title