Haberler

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Karayel Açıklaması

Ak Parti Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Karayel seçim çalışması kapsamında esnafları ziyaret etti.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Karayel seçim çalışması kapsamında esnafları ziyaret etti.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Karayel, 1 Kasım seçimlerinin yaklaşmasıyla beraber seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Cengiz Topel caddesinde bulunan esnafları ziyaret eden Ak Parti Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Karayel vatandaş ve esnafla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Vatandaşın sorunlarını çözmek için var gücüyle çalışacağını belirten Ak Parti Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Karayel, "Teşkilatımızla beraber sahadayız esnaf ziyareti yapıyoruz. Vatandaşımızın dertlerini dinliyoruz, onların isteklerini alıyoruz ve yerine getirmek için çaba sarf ediyoruz. Teşkilat olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye'de olduğu gibi Kayseri'de de pozitif bir hava var. 7 Hazirandan farklı olarak vatandaşımız bizi bağrına basıyor" dedi.

7 Haziran'dan bu yana geçen süreçte meydana gelen ekonomik ve siyasi belirsizliğin vatandaşı tedirgin ettiğini vurgulayan Karayel sözlerini şu şekilde sürdürdü, "Tek başına iktidar için geliyoruz. Vatandaşımızın bize gösterdiği teveccühün karşılığını vereceğiz. Onlar inşallah bize destek verecekler. Bizde iktidarı kurarak, siyasi ve ekonomik istikrarı sağlayacağız, vatandaşımızın döviz artışından dolayı meydana gelen mağduriyetini gidermeye çalışacağız. Ak Parti her zaman olduğu gibi 1'inci parti olarak çıkacak, istikrarı devam ettirecek hükümeti kuracak ve vatandaşın temel problemlerini çözmeye devam edecek. Bundan sonra da milletimizi ve memleketimizi hep bir adım ileri taşıyacağız. İnsanımızın ekonomik refahını yükselteceğiz, problemlerini çözeceğiz. İnşallah Kayserimizle beraber hep birlikte Ak Parti diyoruz" - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title