Haberler

AK Parti Kaynarca İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi

AK Parti Kaynarca İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi yapıldı.

AK Parti Kaynarca İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi yapıldı.

Bir düğün salonun düzenlenen kongrede konuşan AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz, meclisteki yasama faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Yeni yasaların hayatı kolaylaştırmaya yönelik çıkarıldığını belirterek, "Veraset ilamlarını nüfus müdürlükleri verecek. 1925 yılında çıkan Tekke ve Zaviyeler Kanunu hiç değişmemiş.  89 yıldır bu ülke büyüyor, değişiyor. Bu artık yetmiyor, bize dar geliyor" dedi.

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu da AK Parti'nin Anadolu'nun eseri olduğunu kaydederek, "Milletin emanetini taşımaktan zerre olsun şaşmadık. Bunun için her şeyimizi ortaya koyduk" ifadesini kullandı.

Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel ise bu sene 4 yıllık üniversitenin eğitime başladığını vurguladı.

Özel, 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin onaylandığını bildiren Özel, "Şu anda mobilya ihtisasın yolları yapılıyor. makine ihtisasın da bütün her şeyi bitti. Yönetimi oluşturuluyor. Bu sayede Kaynarca'da hatta Sakarya'da işsizlik sorununun önüne geçmiş olacağız" şeklinde konuştu.

Tek listeyle gidilen kongrede güven tazeleyen Murat Kefli de tüm seçimlerden başarıyla çıktıkların belirterek, şunları söyledi:

"Geçmişte görev yapmış tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Kaynarca olarak girdiğimiz tüm seçimlerde ilk üçte yer aldık. Önümüzdeki genel seçimleri daha yüksek oy oranıyla tamamlayacağımızdan en küçük bir tereddüdüm yok."

Kongreye, AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, belediye başkanları, ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, delegeler ve parti üyeleri katıldı. - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Zeynur Özel Kaynarca Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title