Haberler

AK Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Murat Demir,

İstanbul’da ikamet ederken AK Parti’den Kastamonu’da milletvekili aday adayı olan işadamı Murat Demir, Kastamonu’da siyasilerin ilçelere üvey evlat muamelesi yaptığını belirterek, bu yüzden Kastamonu’dan aday olma kararı aldığını söyledi.

İstanbul'da ikamet ederken AK Parti'den Kastamonu'da milletvekili aday adayı olan işadamı Murat Demir, Kastamonu'da siyasilerin ilçelere üvey evlat muamelesi yaptığını belirterek, bu yüzden Kastamonu'dan aday olma kararı aldığını söyledi.

İstanbul Tuzla'da AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi olduğunu ve 2009 yılından itibaren aktif olarak AK Parti'de siyaset yaptığını ifade eden Murat Demir, siyasete uzun süre önce çevresinin ve Tuzla ilçe teşkilatının baskısı sonrası AK Parti Tuzla İlçe Yönetim Kurulu üyesi olarak başladığını belirterek, "Fakat AK Parti kurulduğu günden itibaren Tuzla'da bizzat bulunduğum. Mahallede çalışmalarım oldu. 2009 seçimleri ile birlikte aktif çalışmam nedeni ile ilçe yönetim kurulu üyesi mali işler birim başkanı, ekonomi işler birim başkanı ve en son yerel yönetimler birim başkanı olarak partime ve bulunduğum ilçeye hizmet ettim. Siyasete devam etme kararı alarak partim ve memleketime hizmete devam etmek istiyorum. Türkiye'nin büyümesine katkı sunmak için siyasete devam dedik" diye konuştu.

İstanbul'dan milletvekili sıralamasına daha kolay girebilmesine rağmen Kastamonu'dan neden aday olduğunu açıklayan Murat Demir, "Birçok nedeni var. En önemlisi benim ve ailemin, bu partiye bu hükümete ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bir borcumuz var. Bu borcu Tuzla'da ödediğimi düşünüyorum. Kısmet olursa şimdide milletvekili olarak ödemek istiyorum. Bir diğer konu ise Necati Aslan amcanın önerisi oldu. Bir diğer konu ise bulunduğum ilçeden ısrarla olmam gerektiği konusunda bir baskı diyelim" şeklinde konuştu.

Uzun zamandır Kastamonu siyasetini yakından takip ettiğini vurgulayan AK Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Murat Demir, "Anadolu'da siyaset oldukça basit yapılıyor. Kastamonu'da son bir yıldır gerek vekilleri gerekse il ve ilçe siyasetini yakinen takip ediyorum. Özellikle vekillik ve siyaset merkez odaklı yapılmakta, ilçeler kimsenin umurunda değil. Gerek belediye başkanlarına gerek ilçe başkanlarına bir dokun bin ah işit. Bu kadar basit olmamalı siyaset diye düşünüyorum. Bir önemli konu ise köşeye atılmış bir sahil bandı ilçeleri var. Kastamonu'dan aday adaylığını düşündüm, İstanbul'da belki benim için daha kolay bir sıralama olabilirdi ama İstanbul'un hizmete benim adıma vekil olarak ihtiyacı yok. Belediyelerin imkanları oldukça geniş kendi işlerini görüyorlar. Kastamonu'nun yani memleketimin hizmete daha çok ihtiyacı var. 4 yıl boş geçirmeye vakti yok. Zaman çabuk geçiyor eğer biz bir hizmet edeceksek kendi memleketimize edelim, dedim. Başka bir amacım olmaz. Ben yalnızca milletvekili olayım diye aday değilim. Gerek kendi imkanlarım gerek devletin imkanlarını kullanarak hizmet etmek ve Kastamonu'ya İstanbul siyasetini getirmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Kastamonu'dan milletvekili seçilmesi durumunda aktif çalışmalarını herkesin yakından göreceğini aktaran Murat Demir, şöyle konuştu: "Bölgede özellikle de Cide'de yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Ben, İstanbul'da Kastamonulu işadamlarını memleketlerinde yatırım yapmaları için teşvik edeceğim. Ayrıca Cide gibi sahil ilçelerinin en önemli sorunu sahil yoludur. Tamamlandığında bu ilçelerin birçok sorunu çözülecektir. Sahil ilçelerinde ekonomik anlamda canlanma olacak bundan Kastamonu'da nasibini alacaktır"

Milletvekilliği yarışında çok sayıda aday adayının çıkacağını ve bu adaylarda yarışacağını çok iyi bildiğini anlatan Murat Demir, şunları kaydetti: "Bunu bilerek Kastamonu'dan aday adaylığımı hem de en erken ben açıkladım. Ben, siyaseti İstanbul'da öğrendim. Teşkilatçıyım ve yaptığım çalışmalar ile Tuzla'ya renk getirdim. Kastamonu siyasetine hem renk hem de fark katmak istiyorum. Benim derdim Kastamonu'ya daha çok hizmet. Vekil olayım kendimi kurtarayım gibi bir derdim yok. Ben sanayiciyim, her yıl Ülke'me ciddi bir ihracat girdisi sağladığımı düşünüyorum. Ayrıca firmamda 500 kişiye direkt istihdam sağlıyorum. Aslında memleketim olan Kastamonu'ya hizmet etmek için düzenimi bozacağım. Ama başta da belirttiğim gibi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a borcumuz var. Özellikle Türk Sanayicilerinin bir borcu var. Dün kapısında beklediğimiz birçok ülke şimdi sipariş vermek için sıraya giriyor. Aday olduğum da Kastamonulular, Murat Demir'in farkını söylemleri ve eylemleri ile daha iyi anlayacaktır" - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu İstanbul Ak Parti Tuzla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title