Haberler

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik;

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik, 30 Mart 2014’te yerel seçimlerin favorisinin AK Parti olduğunu söyledi.

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik, 30 Mart 2014'te yerel seçimlerin favorisinin AK Parti olduğunu söyledi.

Çelik, İzmeli Çiftliğinde gerçekleştirilen toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çelik, Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu'nun isminin aslında hiç kimsenin kullanmaması gerektiğine dikkat çekerek, "Çünkü bizler, artık başkanımızın yaptıklarına teşekkür ediyoruz, ilimize kazandırdığı çalışmalara minnettarız. Bundan sonra her aday artık kendi projesiyle çıkıp sahaya bu şekilde konuşması gerekiyor. Turhan Topçuoğlu'nun adını kullanarak bu saatten sonra hiç kimse hiçbir parti ve hiçbir aday hiçbir şeyi elde edemez. Zaten vatandaşlar artık bunlara itibar etmiyor. Bu tür şeyler partimiz adına mantıklı bize gelmiyor. Artık başkanımızı yerine koyup adaylar kendi projeleriyle konuşması gerekiyor. Partilerinde hangi kriterlere göre hizmet ettikleri bellidir. Vatandaşta bu doğrultuda tercihte bulunacaktır. Turhan Topçuoğlu'nun ismini kullanmak çıkıp 'patenti bize aittir' gibi cümleler demek bizce saygısızlıktır" dedi.

2009 yılında açıklanan projelerin sorumluluğu o günkü adaya ve siyasi partiye ait olduğunu vurgulayan Çelik, "Oradaki bir memura bunu siyasi veya bu senin projen diye sorumluluk yükleyemezsiniz. Bu yanlış bir düşüncedir. Bugün açıklanan projelerin hepsi siyasi olarak AK Parti'ye aday olarak ta Tahsin Babaş'a aittir. Bu projelerin sorumlulukları o günkü açıklamayı yapanlara aittir. Bizim devam ettirilip ettirilmeme gibi bir sorumluluğumuz yoktur. Fakat bizler, yinede başlanan veya rantabl olan projeleri devam ettireceğiz. Bizler yeni projelerden bahsediyoruz. 2009'da açıklanan projelerle bugün açıklanan projeler arasında bizce büyük farklar bulunuyor.

SEÇİMİN FAVORİSİ AK PARTİ'DİR

30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerin favorisinin AK Parti olduğuna işaret eden Çelik, "15 günlük gözlemlerimden ben sonucu vardım. Bu dönem adayımız açıklandığından beri seçimin favorisiyiz. Fakat biz tüm Kastamonuluların oylarına talibiz. Çok büyük bir hizmet aşkımız var. Bu hizmet aşkı artık zirveye ulaşmış durumdadır. Havalimanı, Ilgaz Tüneli gibi büyük projelere imza attık. Bu projeleri hayata geçirdik. Bizler, cadde cadde, sokak sokak Kastamonululara hizmet etmek istiyoruz. Zaten adayımız bu cadde ve sokakları kendisi çok iyi biliyor. Adayımız, belediyecilikten gelmesinden dolayı her türlü konuya meyilli ve belediyenin iktidarla birleşmesi sonrası büyük hizmetler edileceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Yerel seçim döneminde hiç kimseyi kırmayacaklarını belirten Çelik, şöyle konuştu: "Hepsi bizlerin arkadaşı, kardeşidir. Hepimiz bu memlekette yaşıyoruz. Bize hakaret edenlere aynı üslupla cevap vermeyeceğiz. Fakat hiçbir zamanda kendimizi ezdirmeyeceğiz. Yeri geldiğinden bizlere yapılan her türlü eleştirilere terbiyeli bir üslupla cevap vereceğiz.

Biz, hiçbir zaman yanlış işlerde bulunmadık. Bizler, hep Kastamonu'da daha fazla nasıl ederiz düşüncesiyle hareket ettik. Bizler, her zaman halkımızın yanındayız. Teşkilatımız içerisinde bir takım dedikodular üretilmek isteniyor. Fakat tam aksine teşkilatımız, adayımız Tahsin Babaş'ı kucakladı ve benimsedi. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizler teşkilat olarak adayımızın sonuna kadar arkasındayız. Demokrasi mücadelesinde halkımızın teveccühünü bekleyeceğiz"

Ayrıca Çelit, 1 hafta içerisinde ilçelerdeki adaylarında belli olmasını beklediklerini kaydetti.

BÜYÜK BİR ŞEVKLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Av. Feridun Öztürk ise, şunları kaydetti: "Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Adayımız sabah erken saatten itibaren başlayıp akşam geç saatlere kadar çalışıyor. Bizde çalışmalarında yanında bulunup destek olmaya gayret ediyoruz ama adayımızsın hızına yetişemiyoruz. Büyük bir şevk ve gayretle yomumuza devam ediyoruz" - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turhan Topçuoğlu Tahsin Babaş Metin Çelik Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title