Haberler

AK Parti Kars Milletvekili Çekmeköy'de Dernek Açılışına Katıldı

AK Parti Kars Milletvekili Prof.Dr.Yunus Kılıç Çekmeköy Taşdelen'de Kars-Ardahan-Iğdır Derneği'nin açılış törenine katıldı.

AK Parti Kars Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç Çekmeköy Taşdelen'de Kars-Ardahan-Iğdır Derneği'nin açılış törenine katıldı.

Çekmeköy Kars-Ardahan- Iğdır Derneği Şubesi'nin açılışına; AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç'ın yanı sıra,

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, CHP İlçe Başkanı Murat Cirav, Çekmeköy MHP İlçe Başkanı Ethem Kurnaz, Eski Taşdelen Belediye Başkanı Hüseyin Avni Sipahi, İstanbul İl Kızılay Başkanı İlhami Yıldırım, Çekmeköy İl Dernekler Platformu Başkanı Yücel Yalçınkaya, STK başkanları ile çok sayıda Kars, Ardahan ve Iğdırlılar katıldı.

Açılış töreninde yine AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, anlattığı fıkralarla dikkat çekti.

Prof. Dr. Yunus Kılıç, burada yaptığı konuşmada; "Göreve başladığımızda bu derneklerin temsilcileri zaman zaman gelerek sıkıntılarını giderme konusunda istekte bulunuyorlardı. İlk zamanlarda çok da olumlu karşılamadım. Neden birlik olup öyle gelmiyorlar ve ayrı ayrı gelip yardım istiyorlar dedim. Ancak zaman içinde gördük ki bu insanlar daha sonra bu dernekleri kurdular ve sorunları için çözüm arayışlarına girdiler. Kars-Ardahan ve Iğdır üç ayrı il ama ana çatı altında yine. Bunu biz önemsiyor ve sürdürülmesini çok arzu ediyoruz. Türkiye'nin her platformunda da bu birlikteliğin böyle devam etmesini arzu ediyoruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından derneğin açılışı yapıldı. Prof. Dr. Yunus Kılıç, Karslı ve Erzurumlu hocaların fıkralarını anlattı. Kılıç'ın fıkraları anlatmasıyla birlikte dernek binasından açılışa katılan konuklar gülme krizine girdi. Açılışta bir araya gelen Kars, Ardahan ve Iğdırlılar arasında bölgenin sorunları ve yapılması gerekenler konuşuldu. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yunus Kılıç Çekmeköy Ak Parti Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title