Haberler

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan; "Kağızman'a 15 Milyonluk Yatırım Yapıldı"

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, insanın olduğu her yerde AK Parti’nin farkının belli olacağını ve Kağızman’ da 15 milyon TL.’lik 5 projenin hayata geçirildiğini belirtti.

Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, insanın olduğu her yerde Ak Parti'nin farkının belli olacağını ve Kağızman' da 15 milyon TL.'lik 5 projenin hayata geçirildiğini belirtti.

Göreve başladıklarından itibaren Karslılara verdikleri sözleri yerine getirdiklerini ifade eden Milletvekili Ahmet Arslan, "Söz verdik yapıyoruz, köylerimizin kentlerden farkı kalmayacak. 21 köyümüze tam donanımlı son derece kullanışlı spor kompleksleri yapıyoruz. Öğrencilerimiz ve köy halkı hiçbir imkandan mağdur bırakılmayacak ihaleleri yapılan 21 köyümüzün tesisleri yapımına başlandı ve bu yılın sonunda hizmete girecek" dedi.

"20 KÖYE TAZİYE EVİ"

Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kağızman'da 20 köye taziye evleri yapılacağının müjdesini verdi.

Arslan, "20 köye yine donanımlı taziye evleri yapılıyor. Köylerdeki taziyeler oldukça Kalabalık oluyor. Kış şartlarında bu durum daha da zorlaşıyor. Bu sorunu ortadan kaldırarak insanlarımızın acı günlerinde orada olmasakta varlığımızı hissettireceğiz" şeklinde konuştu.

"16 Köy PARKE TAŞ YOLA VE ALTYAPIYA KAVUŞACAK"

Kağızman'da özellikle alt yapısı ve yollarında zaman zaman sıkıntılar yaşan 16 köye park taş yol ve alt yapı çalışmalarının yapılacağını belirten Ahmet Arslan, "16 köyümüze parke taşı ve kanalizasyon yapıyoruz. Şehir merkezlerinde bile nadir yapılan kilitli parke taşını köy sokaklarımıza yapmaya başlıyoruz. Aynı zamanda altyapısı olamayan köylerimizin altyapı sorununda ortada kaldırıyoruz. Söylemesi konuşması bile uzun ve zor olan bu yatırımları yapmak inanın geçmiş dönemde hayal bile edilemezdi. Ak Parti hükumeti seçimlerde söz verip unutanlardan değil. Dün ne demişsek bugün yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Arslan AK Parti Kağızman Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

Muhtara sor öğrenirsin bizim köye yapacaklar mesela

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title