Haberler

AK Parti Kargı Teşkilatından Yemek

AK Parti Çorum Kargı İlçe Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik yemeği verildi.

AK Parti Çorum Kargı İlçe Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik yemeği verildi.

Yemeğe Kargı Belediye Başkanı Mustafa Başpınar, AK Parti Belediye Başkan Adayı Zeki Şen, AK Parti Kargı İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ve partililer katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajının verildiği yemekte konuşma yapan Ak Parti Kargı Belediye Başkan Adayı Zeki Şen, halkın vereceği Kargı'da yerel seçimlerin galibinin kendilerinin olacağını söyledi.

İlçe halkının AK Parti'den beklentilerinin yüksek olduğunu ve büyük bir teveccüh gösterdiğini dile getiren Şen, "Kargı için güzel projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçirmek için gece gündüz demeden özveri ile çalışacağız. 1 Nisan sabahı inanıyorum ki halkımızın da desteği ile inşallah bu yarışın galibi biz olacağız, Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın" dedi.

Kargı'da şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla çalışacaklarının altını çizen Şen, seçildi gün parti rozetini bir kenara koyup tüm halkın, Kargı'nın belediye başkanı olacaklarını sözlerine ekledi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Zeki Şen Çorum Kargı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title