Haberler

AK Parti Karasu İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Karasu İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.

Ak Parti Karasu İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.

Parti binasında düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinden sonra vaatlerini gerçekleştirmeye devam ettiğini söyledi.

Şu anda kanuni düzenleme, kanun gerektirmeyen ama Bakanlar Kurulu veya Yönetmelik değişikliğiyle halledilmesi gereken vaatlerin yüzde 60'lık kısmının tamamlanmış durumda olduğunu bildiren İsen, "Geri kalan yüzde 40'lık vaat için Başbakanlıkta çok etkili çalışma var. Bu işleri takip etmek için Başbakan yardımcısı görevlendirildi. Söz verdiğimiz şekilde bunlar yerine getiriliyor" dedi.

İsen, gelecek yıl hem büyükşehir hem de ilçe belediyelerinde asfalt noktasında büyük atak gerçekleştireceklerini belirterek, "Ana arterlerde sıcak asfalt yapılmamış alanımız kalmayacak, ara bölgeler için de yine iyileştirme çalışmaları yapılacak. Alt yapı çalışmalarımızı da bu yıl inşallah bitirmiş olacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Mustafa İsen AK Parti Sakarya Karasu Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title