Haberler

AK Parti Karanfil Dağıtıp Oy İstedi

AK Parti Aydın milletvekilleri adayları, kalabalık bir parti grubu ile düzenledikleri ’Sevgi Yürüyüşü’nde Efeler ilçesinde vatandaşlara karanfil dağıtarak 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

AK Parti Aydın milletvekilleri adayları, kalabalık bir parti grubu ile düzenledikleri 'Sevgi Yürüyüşü'nde Efeler ilçesinde vatandaşlara karanfil dağıtarak 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Efeler ilçesinde partililer ile birlikte çarşıda vatandaşlara karanfil dağıtıp 1 Kasım seçimlerinde destek isteyen AK Parti Aydın Milletvekilleri Adayları esnaflara 'hayırlı işler' dileyip AK Parti'ye oy istediler. AK Parti İl Teşkilatı'nın da destek verdiği sevgi yürüyüşüne AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen başta olmak üzere AK Parti Aydın Milletvekili Adayları Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz, Mustafa Savaş, Ersin Esenlik, Metin Yavuz, Hilmi Yıldırım ve Hakan Çağlar Erürker eksiksiz olarak katıldı. Adaylar yürüyüş güzergahında karşılaştığı ve balkon ile pencerelerden kendilerine el sallayan vatandaşları da es geçmedi. Oldukça renkli görüntülere sahne olan sevgi yürüyüşünde adaylar karşılaştıkları yaşlı vatandaşların ellerini öptü uzun uzun sohbet etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title