Haberler

AK Parti Karamürsel'de Aday Tanıtımında Sevgi ve Dostluk Ön Plana Çıktı

AK Parti Karamürsel belediye başkan aday adayları tanıtım programı Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi'nde yapıldı.

AK Parti Karamürsel belediye başkan aday adayları tanıtım programı Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi'nde yapıldı.

AK Parti Karamürsel İlçe teşkilatından belediye başkan adaylığı için müracaat eden Fatih Temiz, Recep Dikdere, Abdullah Behçet Ersan, Ahmet Türkel ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın katıldığı tanıtım programında dostluk ve sevgi ön plana çıktı.

Aday adaylarından Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yaptığı konuşmada, " Belediyecilik zorlu bir koşudur ve bu koşuda dinç ve dinamik olmak zorundasınız. Bizler halisane duygularla sadece Karamürsellimizde, yöremizde ve ülkemizde yaşayan insanlarımıza hizmet etmek, onlara mutlu bir yaşantı sunmak için çıktığımız bu yolda belediye başkanlığına talip olmamız bulunduğunuz yere gönülden bağlılıkla ilgilidir. Arkadaşlarımı bu gönül işine talip olma cesaretlerinden dolayı kutluyorum. Benim dışımda aday adaylığını açıklayan dört arkadaşımı, kardeşimi, ağabeyimi gerçekten kutluyorum. Dostluk, kardeşlik ve sevgi dolu söylemlerinden dolayı da kutluyorum. Dün olduğu gibi, bugün de ve yarın da her zaman birlik içinde bir arada olacağız. Bunu tüm halkımıza ilan ediyoruz" dedi.

Aday tanıtım programına aday adayları dışında AK Parti İl yönetimi adına başkan yardımcısı Şahin Talus, Karamürsel ilçe yönetimi, İl genel meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları yanı sıra üyeler katıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Yıldırım Fatih Temiz Karamürsel Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title