Haberler

AK Parti Karaköprü Gençlik Kolları Seçimi Yapıldı

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçe Gençlik Kolları seçiminde başkanlığa Mehmet Eriş getirildi.

AK Parti Karaköprü Gençlik Kolları Başkanlığı'nın 1'inci olağan kongresi yapıldı. Tek liste olarak gidilen seçimde Mehmet Eriş başkanlığa seçildi.

Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen kongreye AK Parti Şanlıurfa Milletvekilli Seyit Eyüpoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ahmet İnan, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, delegeler ve partililer katıldı.

Oluşan divandan sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongreye yoğun katılımın sağlandığı birinci olağan kongrede konuşan eski Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Erik, kendisine verilen görevi iyi bir şekilde yaptığını söyleyerek, yeni seçilecek olan Mehmet Eriş'e de başarılarını iletti.

Ardından milletvekili Seyit Eyüpoğlu, İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Başkan Vekili Dr. Ahmet İnan, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy birer selamlama konuşması yaptı. Konuşmaların ardından kongreye gidilerek delegelerin kullandığı oylar sonucu yeni Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Eriş oldu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Seyit Eyyüpoğlu Şanlıurfa Karaköprü Ak Parti Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title