Haberler

AK Parti Karabük İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Rafet Vergili'nin yapmayı planladığı projelerine ilişkin, "Benim kimseye ihtiyacım yok havaları ile ancak Karabük'e yürüyen merdiven, asansör ve park yaparsın. Vergili'nin projelerini devletten yardım almadan gerçekleştirmesi mümkün değil" dedi.

Şahin, partisinin Karabük İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Karabük Belediye Başkan adayları Mehmet Ceylan'ın yapmayı planladığı heyecan duyulan mega projeleri olduğunu ve Vergili'nin de benzerlik içeren projeleri olduğunu açıkladığını söyledi.

Ceylan'ın projelerinin Karabük'ün önünü açacak projeler olduğunu anlatan Şahin, "Ceylan'dan sonra Vergili'de açıkladı projelerini. Büyük ölç benzerlik var. Kopya çekti demem haksızlık olur. Mutlaka yararlanmıştır. Gar sahası düzenlemesi projesine 'Kuzey Yıldızı' adını takmış. Ama tüm kamuoyu 'Kuzey Yıldızı'nın Volkan Konak olduğunu bilir. Karadeniz'li bir sanatçıdır. Taklit bir isim değilde orijinal bir isim bulsaydı iyi olurdu" diye konuştu.

"Peki bu projeleri gerçekleştirebilir mi?" diye soran Şahin, şöyle devam etti:

"Bir gazetede açıklama yapmış. Diyor ki, 'yapacaklarımı devletin sırtından yaptırmam' şimdi bu ne demek, ben bu projeleri devletten hiç bir şey talep etmeden gerçekleştireceğim.  O zaman şu soru akla gelir. Siz şimdiye kadar Karabük'e yaptığınız hizmetleri Vergili şirketler gurubunun parası ile mi yapıyorsunuz? Size her ay İller Bankası'ndan gelen para devletin değil mi? Neden böylesine popüliz demeçler veriyorsunuz? Hep 'ben ben ben yapıyorum, devletin, hükümetin bir katkısı yok, benim onlara ihtiyacım yok' havası içindesiniz. Vergili'yi severim. Banan abi  diye hitap eder. Bende kardeş olarak görürüm. Ama dost acı söyler. Siz bu söyleminizle projelerinizin önünü kapatıyorsunuz. Böyle bir siyasi anlayış olabilir mi. Başka partiden de olsam bunu ancak devlet ve hükümetle iş birliği içinde yapabilirim demen lazım. TCDD, DSİ ve Karayolları ile iş birliği yapmanız lazım ki projelerini yapabilesin. Sen kapıyı kapatıyorsun. O zaman hiç birini yapamazsın."

Bakanların Karabük' geldiğini ancak hiç belediye ziyareti gerçekleştirmedikleri konusunda Vergili'nin demeçler verdiğini hatırlatan Şahin, "Bakanlar beni ziyaret etmiyor diye yakınmış, Vergili bakanları karşılamaya gelmiyor ki yardımcısı Fatma hanım karşılıyor hep. Gelip davet ettin mi ki bunu söylüyorsun. Benim kimseye ihtiyacım yok havaları ile ancak Karabük'e yürüyen merdiven, asansör ve park yaparsın. Vergili'nin projelerini devletten yardım almadan gerçekleştirmesi mümkün değil" sözlerine yer verdi.

İlçe başkan adaylarının durumu

AK Parti olarak Türkiye'de illerden sonra 806 ilçenin daha belediye başkan adaylarını belirlediklerini ve genel başkanın onayına sunduklarını, 113 belediye başkan adayının ise henüz belirlenemediğini vurgulayan Şahin, sözlerini şöyle tamamladı:

"Karabük'ün ilçelerinin de başkan adayları çalışmalarını tamamladık. Şimdi ben içeriği ile ilgili bilgi veremiyorum. Genel başkanımızın onayından geçmediği için. Buradan takdim etmeyi arzu ederdim. Önümüzdeki hafta bunu bir programla yapabiliriz. Şimdi burada görevde olan ilçe ve belde belediye başkanlarımız var. Başkanlarımız çalışmalarına devam ediyorlar. Sadece şunu söyleyebilirim, açıklanmış gibi çalışmalarınıza devam edin. Yani sanki sizlere bu görev yeniden verilmiş gibi çalışmalarınızı aksatmadan yürütün." - Karabük

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Ali Şahin Rafet Vergili Ak Parti Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title