Haberler

AK Parti Karabük İl Başkanı Saylar Açıklaması

AK Parti Karabük İl Başkanı Timuçin Saylar, "Bir şehir camisine ihtiyacımız var" dedi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Timuçin Saylar, "Bir şehir camisine ihtiyacımız var" dedi.

Saylar, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, Güneydoğu'da yaşanan olaylara değinerek, asker ve polisin yanında olduklarını belirterek, yapılan ihanetlerin herkes tarafından görüldüğünü söyledi.

Karabük'te yapılan projeleri anlatan Saylar, kentin gelişimi ve huzur adına diğer siyasi parti il başkanları, belediye ve ilgili kişilerle bir araya geldiklerini ifade etti.

Yeşil Mahallesi'nde belediyeye ait boş bulunan hizmet binasına Valilik ve İl Özel İdaresi'nin taşınmasını uygun gördüklerini vurgulayan Saylar, "Bu bina hepimizin. Atıl durması olmaz. Hepimizin cebinden giden paralarla yapıldı. Burayı bir an önce çözelim mantığıyla hareket ettik ve muhataplarının araştırmasıyla valilik ve i·l özel i·daresinin beraber kullanabileceği konusundaki görüşleri doğrultusunda belediye başkanıyla görüşüldü ve olumlu yanıt alındı. Yazışmalar yapıldı ve bu süreç başladı" diye konuştu.

"Şehir camisi Karabük'e çok büyük katkı yapacak"

Karabük'ün sürekli büyüdüğüne işaret eden Saylar, "Bir şehir camisine ihtiyacımız var. Bunun polemiklerine girmek istemiyoruz. Buna ihtiyacımız var. Şehir camisi Karabük'e çok büyük katkı yapacak. Büyük etkinliklerde buna ihtiyacımız var. Bu camiyi de herkes istiyor. Bir dernek kurulacak ve şehrin kabul edeceği bir cami yapılacak" ifadesini kullandı.

Saylar, Karabük Üniversitesi ile işbirliği içinde çalışmalar yapıldığını bildirdi.

Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün çalışmalarını yetersiz bulduklarını ve bir bölge müdürlüğüne daha ihtiyaç duyulduğunu belirten Saylar, Karabük-Bartın ve diğer çevre yolları, sporcu fabrikası, Keltepe Kayak Merkezi, Filyos Liman Projesi, hastaneler, emeklilere yönelik toplu konut ve İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projeleri konusunda yapılan çalışmaları aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title