Haberler

AK Parti Grubunda Hareketli Anlar! Kadın Partiliye Sert Müdahale

Güncelleme:

AK Parti grup toplantısında bir kadın "Sayın başbakan yanınızdakiler size yalan söylüyorlar, talimatlarınızı yerine getirmiyorlar" diye bağırınca ortalık karıştı.

Ak Parti Çankaya teşkilatından oldukları öğrenilen bir grup kadın Meclis grup toplantısına katıldı. İçlerinden bir kadın "Sayın başbakan yanınızdakiler size yalan söylüyorlar, talimatlarınızı yerine getirmiyorlar" diye bağırınca olanlar oldu.

"SAYIN BAŞBAKAN SİZE..."

Grup dağılırken bir kadın, "Sayın başbakan yanınızdakiler size yalan söylüyorlar, talimatlarınızı yerine getirmiyorlar" diye bağırdı. Korumalar kadına müdahale ederek, uzaklaştırdı.

"NEDEN BENİ SÜRÜKLÜYORSUNUZ YA"

Bir kadın polisin, ağzını kapatmaya çalışmasına da sert tepki gösterdi. Polis, kadını meclis lokantasının bulunduğu koridora doğru zorla götürmeye çalıştı. Buna sert tepki gösteren kadın, "Ben 54 yaşındayım ne yapıyorsunuz, ne sürüklüyorsunuz" diye bağırdı.

VEKİL ARAYA GİRDİ

Olayı gören AK Parti Milletvekili Alev Dedegil müdahale etti. Dedegil'in, "Bırakın ne yapıyorsunuz, ben milletvekiliyim" müdahalesi üzerine Meclis koruma amirleri kadını, odalarına götürdüler.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Alev Dedegil Ak Parti Çankaya Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (25)

artık mhp:

valla başbakan sayın ahmet davutoğlunu takan yok adam vesayet altında kendi teşkilatlarındakileri bile konuşturmuyorlar. .

84
9
yanıtYanıtla
Ahmet Kozlu:

Burada Ak Partiye laf atanlara tavsiyem bu günler daha iyi günleriniz bence bir an önce bu memleketi terkedin cünkü Ak Parti dahada güclü sekilde geliyor sonra baskanlik sistemi ve 2. Osmanli siz daha fazla kafayi kirmadan terkedin memleketi yoksa geleceginiz hic iyi görünmüyor. Benden söylemesi. . . . . .

6
32
yanıtYanıtla
...:

AL SANA DEMOKRASİ AL SANA AL AL AL AL AL AL AL AL AL AL AL AL AL AL AL AL AL AL AL AL AL AL AL AL

35
2
yanıtYanıtla
adam:

siz öyle yaptıkça inadına akp

7
29
yanıtYanıtla
XboymobilWeb@haberler.com:

Akplileri süngü takıp egeye dökmek lazım

20
5
yanıtYanıtla
AHMET KOZLU:

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

22
3
yanıtYanıtla
''hırsız'' izindeyiz:

siz öyle yaptıkça inadına akp

5
15
yanıtYanıtla
The Mobil-IOS:

Akp diyenler Allah sonunuzu hayir etsin birgun sizde pisman olacaksiniz ama is isten gecmis olacak......

11
4
yanıtYanıtla
Hoş KafamobilWeb@haberler.com:

Yeter artık bu paralelcilerden çektiğimiz çile. Korumalarımız az bile yapmışlar. Bunları tükürükle boğmak lazım. Sahte ak partililer.

1
14
yanıtYanıtla
CumhurmobilWeb@haberler.com:

AKP hükümeti her denileni yaptı fazlasıyla böyle sahte AKP liler çıkıp ortalığı karıştırıyorlar aslına bak CHP lidir bu kısa fragmanı daha onceden çok gördü turkiye

1
13
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title