Haberler

AK Parti Kadın Kollarından Özel İdareye Ziyaret

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar ve yönetim kurulu üyeleri, yeni yerine taşınan Düzce İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan ve İl Genel Meclisi Başkanı Şinasi Akbulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar ve yönetim kurulu üyeleri, yeni yerine taşınan Düzce İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan ve İl Genel Meclisi Başkanı Şinasi Akbulut'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Düzce Kadın Kolları yönetimi, Düzce İl Özel İdaresine ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan'ı makamında ağırlanan AK Parti Kadın Kolları yönetimi, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar, "İl Özel İdaresinin Düzce için önemli kurumların başında geldiğini hepimiz biliyoruz. Sizlerin verimli çalışmaları ile Düzce'miz daha da ileriye gidecek. Yeni yerinde başarılı çalışmalar yapacağınızdan eminiz" diye konuştu.

İl Genel Sekreteri Muharrem Tozan, AK Parti Kadın Kollarının ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade etti.

Ardından İl Genel Meclisi Başkanı Şinasi Akbulut'u ziyaret eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar, İl Genel Meclisini yakından takip ettiklerini belirtti. İGM Başkanı Şinasi Akbulut, AK Parti heyetine teşekkür ederek "Hep birlikte Düzce'nin kalkınması için çalışacağız" dedi.

Ziyarette İGM üyeleri de hazır bulundu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muharrem Tozan Ak Parti Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title