Haberler

AK Parti Kadın Kollarından Gönül Sofrası

AK Parti Kadın Kolları teşkilatı Gönül Sofrası programıyla evlere misafir oluyor.

AK Parti Kadın Kolları teşkilatı Gönül Sofrası programıyla evlere misafir oluyor.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve teşkilatı Gönül Sofrası programıyla Ramazan ayı boyunca çat kapı mahalle sakinleriyle buluşuyor. Bu kapsamda son olarak Gölbucağı mahallesi sakinlerinden, Perihan Ertürk'ün evine konuk olan AK Partili kadınlar aileyle beraber iftar yaptı.

İftar sofralarına misafir olmaya devam edeceklerini söyleyen AK Parti Bartın Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, "Bizler hazırladığımız yemeklerimizle çat kapı gönül dostlarımızı ziyaret ediyoruz. Zaten gönül dostlarımızın da kendilerine göre hazırlıkları oluyor. Birlikte bolluk bereketlik içinde çok güzel bir iftar geçirmiş oluyoruz. Sohbetler, dualarla da Ramazanı taçlandırmış oluyoruz. Bizlere kadın kolları teşkilatımıza gösterilen yakınlık bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. İyi yolda olduğumuzu gösteriyor. Daha değişik programlarla hemşerilerimizle birlikte olmayı teşvik ediyor" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title