Haberler

AK Parti Kadın Kolları'ndan Geleneksel Aşure Programı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Malatya Kadın Kolları, geleneksel aşure ikramı programını yine yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Malatya Kadın Kolları, geleneksel aşure ikramı programını yine yaptı.

Eski belediye meydanında, Muharrem Ayı nedeniyle düzenlenen aşure programında konuşan AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, 5-6 aydır Kızılay işbirliği ile kan verme programını sürdürdüklerini belirterek, "Genel merkezimizin başlattığı bir kan 3 can sloganı ile bizler de kan kampanyasına destek verdik" ifadelerini kullandı.

Akkurt, "Özellikle çözüm sürecine vurulmak istenen darbelere karşı birlik ve beraberlik aşuresinin çok anlamlı olacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Kızılay Derneği Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın da, AK Parti Malatya Kadın Kollarının kan kampanyasına destek vermesinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Malatya İl başkanı Bülent Tüfenkçi ise, gerek kan bağışı ve gerekse aşure programını düzenleyen kadın kollarına teşekkür ederek, Muharrem Ayı'nın önemini anlattı.

"Türkiye'deki farklı renkler, aşure üzerindeki Türk Bayrağı altında farklı bir tat oluşturdular. Çözüm süreci tek bayrak, tek vatan tek millet şartını koyan bir partiyiz. Farklı renklerin bir arada huzur içerisinde yaşayacağı çimentonun da AK Parti olduğunu ifade ediyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra bin 500 civarında kişiye aşure ikramı yapıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emine Akkurt Ak Parti Ak Parti Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title