Haberler

AK Parti Kadın Kolları Başkanlarından Adilcevaz'a Ziyaret

Türkiye'nin farklı illerinden gelen AK Parti kadın kolları başkanları ve partililer, Adilcevaz ilçesini ziyaret etti.

Türkiye'nin farklı illerinden gelen AK Parti kadın kolları başkanları ve partililer, Adilcevaz ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Genel Merkezi Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Doğu Batı el ele, Bedenimiz Türkiye" projesi kapsamında, Bitlis, Tekirdağ, Edirne, Trabzon, Kars, Diyarbakır, Hakkari, Bartın, Muş, Çanakkale, Van, Siirt, Mersin ve Muğla'dan gelen kadın kolları başkanları ve üyeleri, Adilcevaz ilçesinin tarihi ve kültürel mekanlarını gezdi.

İlçenin girişindeki tarihi Tuğrul Bey Cami ve Ulu Cami'yi ziyaret eden AK Parti Kadın Kolları başkanları ve üyeleri, daha sonra Adilcevaz Belediyesi Proje ve Koordinasyon Merkezi'nde Belediye Başkanı Necati Gürsoy ile yemekte bir araya geldi.

Heyet, yemeğin ardından Belediye Başkanı Gürsoy, Belediye Meclis Üyesi Şenay Beşkardeş ve AK Parti Adilcevaz Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Güvendik ile birlikte Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla ilçe esnafına gül dağıtarak, vatandaşların Kutlu Doğum Haftası'nı kutladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Gürsoy, ilçe hakkında kadın kolları başkanları ve partililere bilgi verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Adilcevaz AK Parti Türkiye Bitlis Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title