Haberler

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Öztürk'ten Teşekkür Belgesi

Seçim süresi boyunca sürekli sahada olan ve adayları Sami Aydın’ın tanıtımını yaparak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek isteyen kadın kollarında görevli yönetim ve gönüllü partililer Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Seçim süresi boyunca sürekli sahada olan ve adayları Sami Aydın'ın tanıtımını yaparak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek isteyen kadın kollarında görevli yönetim ve gönüllü partililer Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Parti il binasında düzenlenen törene katılan kadınları tek tek tebrik ederek, belgelerini takdim eden Öztürk, konuşmasında "Yaklaşık 5 aylık bir çalışmanın sonucunda güzel bir sonuçla hem Sivas kazandı hem de bizlerin çalışmaları halk tarafından takdir gördü. Aday adaylığı ve adaylık süresi boyunca gece gündüz demeden Sivas'ın 63 mahallesinde ve şehir merkezinde çalmadık kapı bırakmayan kadınlarımızın programlı ve düzenli çalışmaları sonuç vermiştir" dedi.

Toplumda ve partide kadınların önemine değinen Öztürk, "Yeri geldi evinizde yemek yapamadığınız günler oldu, yeri geldi rahatsızlandığınız halde bile seçim çalışmalarımıza katıldınız, her daim bizlerin ve adayımızın yanında oldunuz, kapı kapı gezip, konuşmadığınız kişi kalmadı ama bu yorucu temponun sonucunda işte gelinen nokta hepimiz mutluyuz. Bizler özel hayatlarımızdan feragat ederek, Sivas için emek harcadık ve yeniden Sivas'ı kazandık" diye konuştu

Programın sonunda Öztürk katılımcılara teşekkür belgesi takdim etti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title