Haberler

AK Parti İzmir Milletvekili Kaya Açıklaması

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, CHP İzmir İl Başkanı Alaatin Yüksel'in önceki gün gerçekleştirdiği basın toplantısında, ağlamasını eleştirerek, basın toplantısında verdiği bilgilerin yanlış olduğunu savundu.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, CHP İzmir İl Başkanı Alaatin Yüksel'in önceki gün gerçekleştirdiği basın toplantısında, ağlamasını eleştirerek, basın toplantısında verdiği bilgilerin yanlış olduğunu savundu.

Kaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, CHP İzmir İl Başkanı Yüksel'in basın toplantısını hayretle ve ibretle izlediklerini söyledi.

Kaya, Yüksel'in göz yaşlarının "sahte" olduğunu belirterek, "Türlü yalanlar ve iftiralarla dolu beyanlar, siyasi nezaketsizlik, hakaret, bir basın açıklamasının ardından akılda kalan şeyler bunlardı. CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel timsah göz yaşları döküyor. Devletimiz ve hükümetimiz tarihin en büyük terörle mücadele operasyonlarına imza atarken, söyledikleri her sözde, yaptıkları her eylemde teröre ve teröristlere arka çıkan bir siyasi partinin il başkanı olarak otursun kendi hallerine ağlasın. Milletimiz neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor." dedi.

Yüksel'i partisinin gerçekleriyle yüzleşmeye çağıran Kaya, şunları kaydetti:

"Sonra da kendi hallerine kırk gün kırk gece ağlasın. Ağlamadan önce bütün Türkiye'nin gözleri önünde, ekranlarda 'biz hapiste hasta yatan PKK'lıya da gittik, DHKP-C'liye de gittik. Hiç ayrım yapmadık' diyen, PKK'lılara 'hendek kazan arkadaşlar' şeklinde hitap eden Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu düşünsün. 'Gerekirse sokak sokak, hendek hendek direniriz. Devlet ayağını denk alsın' diyerek terör örgütünün tarzıyla PKK adına devleti tehdit eden partisinin milletvekili Aykut Erdoğdu'yu düşünsün. Askere polise kurşun sıkan PKK'lı teröristleri 'eylemci' olarak nitelendirip 'Yüksekova'daki eylemcilerin hakları, devlet tarafından ihlal ediliyor' diyen partisinin milletvekili Şenal Sarıhan'ı düşünsün. PKK'nın siyasi uzantısı Selahattin Demirtaş'a, 'birlikte iyi salladık efendim' diyerek HDP'nin barajı aşmasından duydukları neşe ve mutluluğu dile getiren partisinin milletvekili Şafak Pavey'i düşünsün."

Kaynak: AA / Politika

Mahmut Atilla Kaya Alaattin Yüksel AK Parti İzmir Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title