Haberler

AK Parti İzmir Milletvekili Kalkan'dan Hastane Müjdesi

AK Parti İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, Bornova Trafik Hastanesi ve Çiğli 400 Yataklı Devlet Hastanesinin Temellerinin 2011 Yılı İçerisinde Atılacağını Bildirdi.

AK Parti İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, Bornova Trafik Hastanesi ve Çiğli 400 yataklı Devlet Hastanesinin temellerinin 2011 yılı içerisinde atılacağını bildirdi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, İzmir milletvekili Erdal Kalkan ve İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Bornova ilçe teşkilatının düzenlediği kahvaltılı toplantıda, Bornova'daki muhtarlarla bir araya geldi.

Açıklamada, AK Parti İzmir Milletvekili Erdal Kalkan'ın, "Torba yasa" olarak adlandırılan bütçe kanunlarıyla ilgili yasayı "Cumhuriyet tarihinin devletle toplumu barıştıran en önemli yasası" olarak değerlendirerek, şunları söylediği bildirildi:

"Öğrenci affından muhtarlarımızı ilgilendiren sorunlarına kadar çözüm getiren maddeler yürürlüğe girdi. Torba yasayla çiftçilerin, 31 Mayıs 2009 tarihi itibarıyla tarımsal sulamada kullanılan elektrik tüketiminden kaynaklanan her türlü borçları, icralık olup olmadığına ve geçmişte affa uğramış olup olmadığı bakılmaksızın taksitlendirilecek.

Bornova'nın sabırsızlıkla beklediği Trafik Hastanesi ve Çiğli'deki 400 yataklı Devlet Hastanesinin temeli de 2011'de atılacak. Muhtarların hem özlük hakları, hem ekonomik durumunu, hem de statüsünü değiştirecek yasal düzenlemeler yapılacak."

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay'ın ise seçimler için muhtarlardan destek isteyerek "AK Parti hizmet partisidir, sizlerin bizlere aktardığı sıkıntılarınızı hükümet nezdinde takipçisi olmaya devam edeceğiz. Birlik beraberlik içinde çalışmalarımıza devam ederek; vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Birlikte güçlü diyaloglar kurarak, çözümlere beraber imza atacağız" dediği bildirildi.

Kahvaltıya AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özkan, AK Parti İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, AK Partili İl genel ve Belediye meclis üyeleri de katıldığı kaydedildi.

- İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title