Haberler

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım

AK Parti İzmir Milletvekili, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan eski Adayı Binali Yıldırım, AK Parti’nin kazandığı ilçe ziyaretinin ikincisini Kınık ilçesine gerçekleştirdi.

AK Parti İzmir Milletvekili, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan eski Adayı Binali Yıldırım, AK Parti'nin kazandığı ilçe ziyaretinin ikincisini Kınık ilçesine gerçekleştirdi. Yıldırım, "Zaman hizmet zamanı. Bizim için seçim bitti ama iş bitmedi" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan eski Adayı Binali Yıldırım, Kınık ilçesini ziyaret etti. Seçimi kaybetseler de daha yeni başladıklarını söyleyen Yıldırım, "Zaman hizmet zamanı. Rozet gidecek hizmet siyaseti başlayacak. İzmir'de İzmirlilerin kararıyla tekrar iş başına gelenler için artık herşey değişmiştir. Artık bugün dün değildir, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Çalışanlara sonuna kadar destek olacağız ama mazeret üretip, her seferinde karşısına gelenlere İzmirliler 'artık dur' diyecek. Bu son şansıdır onların. Artık İzmir'in hizmet kapısı Kınık'dan açılmıştır. Kınık da açılan hizmet kapısı adım adım devam edecektir. Sözümüz söz, ne söz verdiysek hepsini yapacağız" diye konuştu.

"HER ZAMAN HİZMETİNİZDEYİM"

Kınık Belediyesi önünde kendisini karşılayan binlerce vatandaşın alkışları arasında konuşmasını yapan Binali Yıldırım, seçimde Kınık ilçesinden büyük destek aldıklarını ifade etti. Seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara seslenen Yıldırım, mücadele sürecinde kendilerine inanıp güvenenlerin desteğine teşekkür etti. Kınık'ın seçimlerde 'Başkanımız sizsiniz' diyerek mührü kendilerine verdiklerini anlatan Yıldırım, "Dün seçim vardı ama artık bugün itibariyle hizmet siyaseti başlayacak. Başkan Sadık Doğruer'in yakasındaki AK Parti rozeti çıkacak, kendisine oy verene de vermeyene de, gencine de yaşlısına da, herkese her kesime hizmet edecek. Herkese sonuna kadar destek olacak. Şahsıma gösterdiğiniz güven ve destek için teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Her zaman hizmetinizdeyim" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Binali Yıldırım Ak Parti İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title