Haberler

AK Parti İzmir Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir'e kavga için değil tüm kesimlerin gönlünü kazanmak için geldiklerini, sadece bakanlık olarak İzmir'e 466 proje gerçekleştirme sözünü verdiklerini belirtti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir'e kavga için değil tüm kesimlerin gönlünü kazanmak için geldiklerini, sadece bakanlık olarak İzmir'e 466 proje gerçekleştirme sözünü verdiklerini belirtti.

AK Parti'nin 25. dönem İzmir milletvekili adaylarının tanıtımı için Kaya Termal Oteli'nde bir toplantı düzenlendi.

İzmir 1. Bölge milletvekili adayı olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplantıda yaptığı konuşmada bir hizmet partisi olduklarını, İzmir'e de en büyük yatırımların AK Parti hükumetleri döneminde yapıldığını belirtti.

"İzmir'e 28 milyar liralık yatırım yapmışız. İzmir, İzmir olalı böyle bir hizmet görmedi" diyen Eroğlu, İzmir'de açılacak Başbakanlık Ofisi'nin hükumetin bu kente büyük önem verdiğinin açık bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İzmir'e kavga için değil herkesin gönlünü kazanmak için geldik, gönüller kazanacağız. Bütün İzmirliler'in gönlünü kazanmak bizim boynumuzun borcudur. Herkesin hizmetkarı olacağız. Güzel İzmirliler'e hizmet etmek bizim için ibadettir. Başbakanımız gelince büyük bir müjde verecek, Ege Bölgesi Kalkınma Projesi. Ama ben şu anda bunu anlatacak değilim. Hükumetimizin ve Binali Bey'in İzmir'e sunduğu 35 projenin arkasındayız. Şimdi İzmir'e ben bugün bir müjdeyle geldim. Allah nasip ederse İzmir'e sadece bizim bakanlık olarak 466 tane proje gerçekleştirmenin sözünü veriyoruz. İzmir'de sulanmadık toprak bırakmayacağız. Biz sözünün eri bir partiyiz, laf değil iş üretiyoruz."

"Fitne sokmaya çalışanlar"

İzmir milletvekili Binali Yıldırım ise yaptığı konuşmada AK Parti'nin tarihi içinde sürekli demokrasi mücadelesi verdiğini, milletin her seferinde bu davaya sahip çıktığını, son olarak "dost modern darbe girişiminin" de püskürtüldüğünü, seçimlerde derslerini aldıklarını söyledi.

İzmir'de bir bayrak değişimi yaptıklarını, AK Parti bayrağını daha yükseğe ulaştıracak milletvekili adaylarının bulunduğunu söyleyen Yıldırım, "Partimizin ve adaylarımızın başarısı için canla başla çalışacağız. Aramıza nifak tohumları dökmeye, fitne sokmaya çalışanlara en büyük cevabımız budur" dedi.

Yıldırım, İzmir'de teşkilat olarak birlik, beraberlik içinde başarılar elde ettiklerini dile getirerek, 30 Mart'ta seçimi kazanamasalar da İzmir'de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını herkesin anladığını vurgulayarak şöyle konuştu:

"Siyasi rakiplerimizden biri, 'efendim İzmir'e Veysel Hoca'yı gönderdiler. Binali Yıldırım'ı gönderdiler de ne oldu, onun binini sildik biri kaldı' diyormuş. Hadi oradan 2011 seçimleri öncesi bu partinin 4 milletvekili vardı onu öyle bir tırpanladık ki 2 milletvekili zor çıkardılar. Şimdi de görelim bakalım, kimin ne kadar gücü varsa 7 Haziran'da ortaya çıkacak. AK Parti'den korkmayın, millet korkmuyor. İster genel başkanınızı ister başka adamlarınızı getirin AK Parti emin adımlarla gümbür gümbür geliyor. Bundan endişeniz olmasın."

"Hayat tarzı, özgürlük alanı"

Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 1. Bölge milletvekili adayı Nükhet Hotar, İzmirli'nin kimseyi rahatsız etmeyen kimsenin de kendisini rahatsız etmesini istemeyen bir anlayışta olduğunu dile getirerek, "Yani bizlerin yönetim şeklinin özlemi içinde aslında. Ama biz zaman zaman bizdeki eksiklerden de kaynaklanan sebeplerle bunları onlara yeteri kadar hissettiremedik. AK Parti'nin iktidarda olduğu 13 yılda kimsenin hayat tarzına, özgürlük alanına girilmediğini İzmirliler'e anlatmak durumundayız. Zaman zaman suistimal edilerek sunulduğu üzere Anayasa'nın bize verdiği görevi yerine getirmek, örneğin gençleri korumak adına yapılan bir takım uygulamalar, ülkenin birlik ve beraberliğini korumak adına yapılan uygulamalar bu tarz söylemlere dönüştürülebildi. Bizim bunları anayasanın verdiği görev gereği yaptığımızı bir kez daha halkımızla paylaşmak durumundayız" dedi.

Toplantıda kısa selamlama konuşmaları yapan milletvekili adaylarından Ozan Ceyhun, AK Parti'den "korku duyan bir geçmişten" geldiğini, İzmir adaylığının kendisi için bir sürpriz olduğunu, İzmir'de AK Parti'ye karşı çekinceleri olan insanlara kendisini anlatacağını belirtti.

İzmir 2. Bölge adaylarından Savcı Sayan ise makam mevki için değil davaya inandığı için AK Parti'ye geldiğini vurgulayarak, "Ben birbirini satan, komplo kuranların içinde olamazdım. Geçmişime küfür ederek değil hatalardan ders çıkararak sizin davanıza katkı yapmak için aranızdayım" dedi.

2. Bölge adaylarından İbrahim Turhan ise teşkilat olarak bu seçimi bir "İstiklal Savaşı" olarak gördüklerini, seçimin galibinin belli olduğunu, diğer partilerin cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gibi koalisyon hesaplarına girdiğini savunarak, "Cumhurbaşkanımıza söz verdik, milletin oyuyla seçilen ilk cumhurbaşkanını milletin oyuyla seçilen ilk başkan yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Binali Yıldırım Veysel Eroğlu Ak Parti İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title