Haberler

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Yıldırım Açıklaması

AK Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım, 1 Kasım'da yapılacak seçimin Türkiye'nin geleceğinin seçimi olacağını belirterek, "Güvenin, istikrarın, huzurun temini için yapılacak bir seçimdir" değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım, 1 Kasım'da yapılacak seçimin Türkiye'nin geleceğinin seçimi olacağını belirterek, "Güvenin, istikrarın, huzurun temini için yapılacak bir seçimdir" değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti İzmir İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Yıldırım, genel seçim çalışmaları kapsamında Bayraklı ilçesi Gümüşpala mahallesinde vatandaşlara hitap etti.

Seçimlerin kısa sürede tekrar edilmesine ilişkin muhalefet partilerini eleştiren Binali Yıldırım, koalisyona muhalefetin yanaşmadığını, AK Parti ile MHP'nin birbirine en yakın partiler olduğunu belirterek, "Bunu çok arzu ettik ama hemen kapıyı kapattılar. CHP ile farklı partileriz. Ama dedik ki 'Mesele Türkiye ise her şeyi bir kenara bırakıp fedakarlık yaparız' CHP'ye gittik. O da bir alem. 14 madde koydu önümüze. Sanki uluslararası anlaşmaya gidiyor. Şartla, şurtla, ön yargı ile bir yere varılmaz. HDP'den bahsetmiyorum bile. 'Türkiye partisi olacağım' dedi ancak iradesi kendinde değil, onu millet gördü. İki civanımızı yatağında şehit ederlerken onlar terörü lanetleyemedi bile" ifadelerini kullandı.

Konuşmasında birlik ve kardeşlik vurgusu yapan Yıldırım, terör örgütü PKK'nın yaptıklarından tüm Kürt kökenli vatandaşların sorumlu tutulamayacağını, hiçbir terörün birliği, kardeşliği bozamayacağını kaydetti.

Bu seçimin sıradan bir seçim olmadığını belirten Binali Yıldırım, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu seçim Türkiye'nin geleceğinin seçimidir. Çocuklarımızın daha güzel bir Türkiye'de yaşaması için yapılacak seçimdir. Sen ben meselesi değil memleket meselesidir. Güvenin istikrarın, huzurun temini için yapılacak bir seçimdir."

Döner kesti vatandaşlara ikram etti

Gümüşpala ve Bayraklı sevgi yolunda esnaf ziyaretinde bulunan Yıldırım, vatandaşlara karanfil dağıttı.

Esnaf ziyaretlerinde tezgaha geçerek, müşterilere hizmet de sunan Binali  Yıldırım, kestiği döneri vatandaşlara ikram etti.

Bir telefoncuda da müşterilerin taleplerine yanıt veren Yıldırım, çarşı sonunda esnaflarla bir araya gelerek sorunları dinledi.

Kaynak: AA / Yerel

Binali Yıldırım Ak Parti Türkiye İzmir Yerel Haberler

title