Haberler

AK Parti İstanbul Milletvekili Saral'ın Danışmanı Gözübüyük Aday Adayı

AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral’ın danışmanı Nesimi Gözübüyük, AK Parti’den Yozgat milletvekili aday adayı oldu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral'ın danışmanı Nesimi Gözübüyük, AK Parti'den Yozgat milletvekili aday adayı oldu.

Gözübüyük, milletvekili aday adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bizim siyaset anlayışımız, reddi miras üzerinden kurulan Türkiye Cumhuriyeti'ni, Yeni Türkiye hüviyetiyle medeniyet değerlerine yeniden intisap ettirme davasıdır. Tarihimizle toplumumuz arasında koparılan rabıtayı yeniden kurarak; ileri bir tarih şuuruyla, bu milleti, ruh köküne iade etme davasıdır" dedi.

Kurgusal toplum anlayışı ile tahrip edilen milli kimliği, değerlerimize ram olan bir anlayışla, yeniden tamir etme davasında olduklarını anlatan Gözübüyük, şunları söyledi:

"Çağdaşlık, modernite ve ilericilik kavramlarını ideolojik bir manivela haline getirerek; dün ile bu gün arasında kavga çıkaran ve yarınlarımıza pusu kuranlara inat; dün ile bu günü barıştırarak, mazinin aydınlığında atiyi inşa etme davasındayız. Devlet aygıtını, milletin değerlerine hizmet eden bir mekanizmaya dönüştürebilmek için; insanı fıtratıyla himaye edecek bir sistem ve medeniyet tasavvuru çerçevesinde kodlanacak yeni bir anayasaya ihtiyaç vardır. Bu anayasanın yapımına katkı sunabilmek, hançeremizde var olanı ortaya koyabilmek için 25. Dönemde AK Parti'den aday adaylığı müracaatında bulundum. Ben icazetimi, doğrularını doğrularım, davasını davam, iddiasını iddiam bildiğim, ağabey diyerek şahsiyetine rücu ettiğim, çağımızda az bulunan gerçek bir siyaset ve dava adamı Oktay Saral'dan aldım. Yozgat'tan ağabeyime selam olsun." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ak Parti Yozgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title