Haberler

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'nın İftarında Yıldız Yağmuru

Güncelleme:

Ak Parti İstanbul İl Teşkilatı'nın geleneksel iftarına iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın Haliç Kongre Merkezi'ndeki aday toplantısına katıldığı için eleştirilen sanatçılar, tam kadro Yenikapı'daki iftarda buluştu. Başbakan Erdoğan, toplantıya katılan sanatçılara yaptığı konuşmayla bir kez daha sahip çıkarken, iftar sonrası toplu fotoğraf çektirdi.

6 BİN DAVETLİ KATILDI

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'nın Yenikapı'daki Şehir Parkı'nda düzenlediği geleneksel iftar yemeğine, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Filistin lideri Mahmud Abbas'ın yanı sıra, çok sayıda bakan, milletvekili, iş, sanat ve spor dünyasından pek çok tanınmış isim katıldı. 6 bin davetlinin hazır bulunduğu iftar programına, Bülent Ersoy, Cengiz Kurtoğlu, Alişan, Ece Erken, Orhan Gencebay, Derya Tuna, Murat Göğebakan, Zeki Alasya, Berdan Mardini, Zerrin Özer, İzzet Yıldızhan, Bülent Sertaş, Işın Karaca, Metin Şentürk, Sinan Özen, spor dünyasından Lütfi Arıboğan, Fatih Tekke, Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak, Yıldırım Demirören, Ali Dürüst, işadamı Ferit Şahenk, gazeteciler Fehmi Koru ve Fatih Çekirge'nin katıldığı görüldü.

"BİZE KİMSE BASKI YAPAMAZ"

Alişan, basın mensuplarının soruları üzerine, "Kimin kimi seveceği, kimin kiminle birlikte olacağı, kimin kime destek vereceği konusunda bize kimse baskı yapamaz. Bunu üstüne basa basa söylüyorum. Ben politikadan anlamam. Hayatım boyunca da politik bir görüşüm olmadı. Ben sadece çok eski tanıdığım olan sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kalbini iyi bildiğim için onu seviyorum. 1996 yılından beri tanıyorum ve bugüne kadar hep abi-kardeş olarak giden bir ilişkimiz oldu. Bundan sonra inşallah böyle olacak" dedi.

"BİR DAHA DAVET EDİLSEM BİR DAHA GİDERİM"

Ece Erken de, "Ben de eleştirilere cevap verdim. Her zaman özgürlükten bahsediyorduk. Özgürlük için 'Gezi direnişi' denildi. O zaman herkesin özgür kararlarına, özgür iradesine saygı duymak gerekir. Ben Vizyon Toplantısı'na katıldım. Bir daha davet edilsem, bir daha giderim. Sonuçta ülkemizin Başbakanı'ndan bahsediyoruz. Kimse sevmek zorunda değil, ama herkes saygı duymak zorunda. Ben de iftar yemeğine büyük bir gururla, onurla geldim" dedi.

"BU SENE DAHA ANLAMLI"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da, "Çok güzel ve büyük bir kalabalık. 6 bine yakın insan katılacağını bildirdi. Her sene yapılan geleneksel bir iftar. Bu sene başka bir anlamı var. Sayın Genel Başkanımızın, Başbakanımızın Cumhurbaşkanı adayı olması daha anlamlı kılıyor. İl Başkanlığımızın iftarına Başbakanımız son kez katılıyor. Bu iftara büyük bir gönül burukluğuyla giriyoruz. 10 gündür Gazze'de yaşananlar, dün akşam kara operasyonuyla başka bir safhaya girdi. Her sene Ramazan sofralarında başka bir coğrafyanın acılarıyla oruçlarımızı açıyoruz. Gazze'deki büyük bir katliam ve ne yazık ki dünya yine sessiz. Yine kılını kıpırdatmıyor. Hem batı ülkeleri, hem de maalesef aynı inancın mensupları İslam dünyasından da hükümetler nezdinde fazla ses çıkmıyor. Halklar tepki gösteriyor. Halkların ortaya koyduğu ciddi bir dayanışma ruhu var Filistin ile ilgili. Bir an evvel İsrail'in saldırganlığını durdurmak lazım" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Filistin İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (73)

Türk:

helal olsun cumhurbaşkanımıza tam destekkk.....

9
31
yanıtYanıtla
ahmet:

gidersiniz tabi paranın kokusunu aldınız.fakat bizde sizin ne halt oldugunuzu öğrendik bu sayede..

26
13
yanıtYanıtla
MESELE AĞAÇ DEĞİL HALA ANLAMADIN MIerhan_16.b:

HE HE GEZIDE REKLAM YAPIP SONRA BODRUMA KAÇARKEN İYİDİ ÜNLÜLER M

yanıt0
yanıt0
Mustafa ARSLAN BBP:

AKP bu yıldızları gazzeye göndersin, İsrail için söylediklerinin samimi olduğuna inanayım,müslüman kardeşlerimizin bu mübarek günlerde kanı akmakta,AKP ve Bu zihniyet lüks otellerde iftar yemekleri vererek kendi reklamlarını yapıyorlar,SÖYLEMLERİYLE,İCRAATLARI BİRBİRİNİ TUTMUYOR.

33
4
yanıtYanıtla
HAYDI ORDAN:

BAZILARI HALKLA BIRLIKTE IFTAR YAPAR BAZILARI ETRAFINA ZENGINLERI SARIP IFTAR YAPAR. RTE HICBIR ZAMAN HALK ADAMI OLMADIGI OLMAYACAK. EY RECEP TAYYIP ERDOGAN SEN O SOKAKLARDA TENEKE KUTUSUYLA FUTBOL OYNADIGIN GÜNLERI UNUTMUS OLABILIRSIN SEN SIMDI CIFTCILERI ISCILERI MADENCILERI BEGENMEYIP KENDINI DAHA DEGERLI INSAN OLARAK NITELENDIREBILIRSIN AMA SENDE KARA TOPRAGA GIRECEKSIN BIZDE KARA TOPRAGA GIRECEGIZ VE ALLAH KATINDA HIC KUSKUN OLMASIN SENIN BIZDEN FARKIN OLMAYACAK. RAMAZAN AYINDA IFTAR YEMEGI ZENGINLE FAKIRLER BIR ARADA YAPSIN DIYE VERILIR BUNU BILE ANLAYAMAMISSINIZ YAZIK SIZE. MILLETIN PARASIYLA ZENGINLERE VERDIGINIZ IFTAR YEMEGI HARAM OLSUN HARAM OLSUN HARAM OLSUN DIYORUM SIZI ALLAHA HAVALE EDIYORUm.

30
6
yanıtYanıtla
şemmo:

ekmeleddin ise yeşile bas- erdoğan ise maviye butuna bas

27
8
yanıtYanıtla
ULUHAKANyaaseevyaateerkeet07@hotmail.com:

siz anca sanalda böyle yeşile basar kendiniz avutursunuz bizde sandıkta gerçek mührü basar son sözü söyleriz!!!

yanıt0
yanıt0
ginno:

Bütün ensesi kalınlar iftar sofrasında, fukara biri olaraktan bi ben eksiğim

33
2
yanıtYanıtla
faikrensan63@gmail.com:

mevlam kabul eylesin orucunu ginno bey

yanıt0
yanıt0
uğur yalçın:

para için herşey yaparsınız siz.....

24
9
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title