Haberler

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Bilişim Sektörü Temsilcileri ile Buluştu

Bilişim sektörünün temsilcileri ve üst düzey yöneticileri AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği toplantıda bir araya geldi.

Bilişim sektörünün temsilcileri ve üst düzey yöneticileri AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği toplantıda bir araya geldi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, "İstanbul ekonomik anlamda Türkiye'nin kalbi bir şehir. İstanbul sadece emanet bir şehir değil. İstanbul'u çekip aldığınız da Türkiye ekonomisinin nereye gideceğini düşünmek bile mümkün değil" dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci'nin ev sahipliği yaptığı 'Bilişim Sektör Buluşmaları' konulu buluşma yemeğine bilişim alanında faaliyet gösteren firmaların temsilcileri katıldı. Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen programa AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci'nin yanı sıra AK Parti İstanbul İl Ekonomi İşleri Başkanı Şevki Şar, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan, BELBİM A.Ş genel müdürü Recep Uçan da katıldı.

Bilişim sektörü temsilcilerinin buluşma yemeğinde açılış konuşmasını yapan AK Parti İstanbul İl Ekonomi İşleri Başkanı Şevki Şar bundan sonra 15 alanda faaliyet gösteren sektör temsilcileri ile sık sık bir araya geleceklerini belirtti.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci konuşmasında sektörle AK Parti'nin sektör ile ilgili yaptıklarını anlattı. Düzenlenen toplantı formatının siyasi partilerde çok fazla süre gelen organizasyon olmadığını belirten Temurci, "Biz Türkiye'de geçen bir yıl içerisinde İstanbul'da yapmış olduğumuz çalışmalarda tespit ettiğimiz bir gerçek var. O gerçek şudur ki; Bir siyasi parti düşünün 15 yıldır ülkede iktidar da. Ekonomik anlamda sektörlerin siyaset ile kurması gereken ilişki, toplumla kurmuş olduğumuz iletişim içinde bulunmuş olduğumuz siyasi hareketin vazgeçilmez hayati bir parçasıdır. Bizler teşkilat ile yapmış olduğumuz çalışmaları devam ettiriyoruz. Bizim geleneğimiz insana hizmeti hakka hizmet olarak gören bir medeniyet. Siyaset çok daha fazla sokağa, çok daha fazla hayatın içine girmek zorunda. İstanbul ekonomik anlamda Türkiye'nin kalbi bir şehir. İstanbul sadece emanet bir şehir değil. İstanbul'u çekip aldığınız da Türkiye ekonomisinin nereye gideceğini düşünmek bile mümkün değil. İstanbul, Türkiye Cumhuriyeti devletinin adeta fikri anlamda, zikri anlamda, endüstriyel ve sanayi anlamında merkezi bir şehir. Biz böyle bir şehir de siyaset yaparken mutlaka AK Parti siyasetini iş dünyası ile daha fazla buluşturmamız gerektiği kanaatindeyim" dedi.

Siyaseten yapılmış bir toplantı olmadığına değinen Temurci, "Hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun bu ülkenin gelişmesinde, ülkenin kalkınmasında, bu ülkenin yarınlarında beraber olacağımız herkes için katma değer üretme adına yapmış olduğumuz bir toplantıdır" şeklinde konuştu.

Programın devamında söz alan konuklar başta bilişim sektöründeki yaşanan sorunları AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci'ye ilettiler. Program daha sonra sektör temsilcilerinin karşılıklı görüş alışverişi ile devam etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

AK Parti İstanbul Haliç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title