Haberler

AK Parti İnegöl İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı Mayıs ayı Danışma Meclisi Toplantısı Sani Konukoğlu Konferans Salonu'nda düzenlendi.

AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı'nın mayıs ayı Danışma Meclisi Toplantısı Sani Konukoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Teşkilat Başkanı Abdullah Duman, Dış İlişkiler Başkanı Mehmet Şenocak, Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, Belediye Başkan yardımcıları Alper Taban, Adil Kansu ve Eşref Yiğit, meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları başkan ve üyeleri ile partililer katıldı.

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, burada yaptığı konuşmada ilk olarak Soma'da yaşanan maden faciasında yaşamını kaybedenleri rahmetle andıklarını belirtti.

İnegöl'ün, 30 Mart seçimlerinde AK Partiye en yüksek oyu veren ilçe olduğunu kaydeden Torun, "Bu başarı, bize ağır bir sorumluluk veriyor. Biz seçim döneminde taahhüt dağıttık. Bu söz sadece Alinur başkanımızın verdiği söz değil, AK Parti'nin halkımıza verdiği söz. O sözler mutlaka tutulmalı ve yerine getirilmeli." dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise yapılan ve yapılacak olan yatırımları anlattı. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Sani Konukoğlu Ak Parti İnegöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title