Haberler

AK Parti Ilgın'da Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti, Konya’nın Ilgın ilçesinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti, Konya'nın Ilgın ilçesinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, AK Parti Ilgın İlçe Başkanı Ali Erten, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Önder Arslan ve İlçe Yönetimi, Ilgın programı kapsamında Ilgın Şeker Fabrikası'nı ziyaret etti.

Şeker Fabrikası yönetimi ve çalışanlarla bir araya gelen AK Parti Heyeti, çalışanları dinledi ve çalışanların sorunları, talep ve şikayetlerini not etti.

AK Parti heyeti, daha sonra Ilgın Şeker İş Sendikası'nı da ziyaret etti. Burada Sendika Şube Başkanı Yusuf Yazır ile bir süre çalışmaları hakkında bilgi aldı. AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, sendika yönetiminden ve üyelerinden 30 Mart için destek istedi.

Sendika yönetimi ve üyelerine hitap eden AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, 30 Mart Seçimleri'nin çok önemli olduğunu ve tüm Türkiye'nin birlik olması gerektiğinin altını çizdi. Yerlikaya, ülkenin istikrarını bozmaya kalkışanlara karşı milletin en güzel cevabı 30 Mart'ta vereceğini söyledi. Yerlikaya, "Türkiye özellikle son 11 yılda çok büyüdü ve güçlendi. Yapılamaz denilenler AK Parti İktidarında gerçekleşti. Ama maalesef birileri, dünyanın sayılı itibarlı ülkesi olma yolundaki ülkemizi kıskandılar. Biz de kıskananlar çatlasın diyor ve yolumuzdan sapmayacağımızı tüm dünyaya gösteriyoruz" dedi. AK Parti Belediyeciliği'nin sadece Türkiye'de değil dünya genelinde takdir edilen ve model olan bir marka haline geldiğini söyleyen İlhan Yerlikaya, 31 Mart'tan itibaren uygulanacak olan Büyükşehir Yasası ile birlikte Konya'nın dört bir yanına aynı kalite ve hızda hizmet gideceğini söyledi.

Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral da, Ilgın'a bağlı Beykonak beldesinde belde sakinlerine hitap etti. 5 yıldır Ilgın'a birçok önemli hizmeti kazandırdıklarını, yapacakları daha çok şeyin olduğunu dile getiren Oral, Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçeyi birlikte kalkındıracaklarını kaydederek, "Biz her şeyi Ilgın'ımız insanımız için yapacağız. Ama önce güçlü bir desteğiniz gerekiyor. Yeni yasa, bizim elimizi güçlendiriyor ve rahatlatıyor. Onun için siyasi görüşünüz ne olursa olsun amaç Ilgın olsun. Onun için bir dönem daha bizlere destek verin ve ne olacağını birlikte görelim" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlhan Yerlikaya Ak Parti Konya Ilgın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title